Asus Zenfone 6 apare în imagini și propune un design interesant

Asus Zenfone 6 apare în imagini și propune un design interesant

Asus Zenfone 6 este următorul telefon pe care îl va pregăti producătorul, iar primele imagini cu acesta propun un design interesant.

Asus stă bine în ceea ce privește industria calculatoarelor – e al șaselea producător la nivel global. Totuși, în ceea ce privește telefoanele mobile, compania n-a strălucit prea tare până acum. Zenfone 5Z, însă, cel mai recent model de Asus, dovedește că producătorul poate face telefoane bune, rivale pentru mai-marii din piață.

2019 se apropie, așa că Asus Zenfone 6 se apropie și el de lansare. Până atunci, însă, avem imagini cu trei prototipuri care sugerează cum ar putea arăta noul telefon. Probabil cel mai interesant aspect îl reprezintă ecranul cu decupaje. Asta confirmă că nu doar Samsung explorează aceste tehnologii.

asus zenfone 6 1

Zenfone 6 are o gaură circulară în colțul din stânga-sus al ecranului, unde este găzduită camera frontală. Pe lângă acest decupaj, marginile de sus și din laterale au dimensiuni minime. Smartphone-ul are camerele principale aranjate vertical și îți oferă și jack de căști de 3,5 mm.

asus zenfone 6 2

Celelalte două prototipuri nu sunt la fel de interesante. Unul are un decupaj în ecran de tipul notch, doar că acesta nu e așezat central. Al treilea dintre cele trei modele are o crestătură pe mijlocul ecranului, cu dimensiuni reduse.

Evident, toate cele trei telefoane sunt prototipuri, iar varianta finală a lui Zenfone 6 ar putea chiar să nu semene cu niciunul dintre cele trei smartphone-uri. Totuși, dintre acestea, cel dintâi, cu ecranul decupat circular pentru a face loc camerei propune cel mai interesant design.

asus zenfone 6 3

Zenfone 5 a fost prezentat în cadrul Mobile World Congress 2018, care a avut loc la final de februarie. Astfel, sunt șanse destul de mari ca și noul telefon să fie prezentat tot la MWC, pentru a respecta calendarul.

Etichete: