ASUS lansează ZenFone 5Z la un preț extrem de mic

ASUS lansează ZenFone 5Z la un preț extrem de mic

Cel mai nou vârf de gamă al celor de la ASUS începe să se comercializeze în diferite colțuri ale lumii. Până acum, ASUS ZenFone 5Z se pare că are cel mai mic preț în India.

Fiecare producător important de mobile a lansat în ultimele șase luni un smartphone în jurul SoC-ului Snapdragon 845 de la Qualcomm. Toate telefoanele respective sunt dispozitive de top, cu configurații atrăgătoare și un design premium.

În schimb, prețurile de achiziție pentru ele variază destul de mult, chiar dacă performanțele brute sunt destul destul de apropiate.

În cazul celor de la ASUS, cel mai recent vârf de gamă din portofoliul companiei este ASUS ZenFone 5Z. Terminalul este a fost lansat oficial la începutul acestei luni și se află într-un proces de propagare globală. Cel mai recent teritoriu în care se comercializează este India.

Acolo, a reușit să fie introdus nesubvenționat în oferta unor comercianți la un preț mai mic decât cel practicat de creatorii OnePlus 6.

Până la această oră, cel mai ieftin smartphone cun Snapdragon 845 a fost OnePlus 6. Într-o variantă cu 6GB RAM și 64GB memorie internă, ASUS ZenFone 5Z se vinde cu 436 de dolari în India. Saltul la 128GB de spațiu se reflectă în 480 de dolari, în timp ce varianta de top cu 8GB RAM și 256GB de spațiu te costă 540 de dolari. Noul smartphone va putea fi achiziționat începând cu data de 9 iulie.

În privința specificațiilor, ASUS ZenFone 5Z este un terminal de top ce se ascunde în spatele unui panou Full HD+ de 6,2 inci de tip IPS cu un raport de aspect de 18,7:9. Pe lângă SoC-ul Snapdragon 845, are două camere principale de 12 și 8 megapixeli, plus o cameră frontală de 8 megapixeli pentru selfie-uri.

Include două difuzoare stereo, un acumulator de 3.300 mAh compatibil cu QuickCharge 3.0 și vine preinstalat cu Android 8.0 Oreo. Terminalul va putea fi achiziționat în culorile Meteor Silve și Midnight Blue.

Sursa: GSMArena