ASUS ROG Phone, alături de accesorii, vine într-un ”ambalaj” inedit

ASUS ROG Phone, alături de accesorii, vine într-un ”ambalaj” inedit

ASUS ROG Phone a fost anunțat acum ceva vreme, ca telefon de gaming rival pentru Razer Phone și altele apărute pe piață.

Telefoanele de gaming încearcă să-și facă loc pe piață, iar despre succesul acestora încă nu putem vorbi. După Razer Phone, avem și ASUS ROG Phone, un smartphone de gaming pe care chiar aș vrea să-l încerc, alături de toate accesoriile pe care le pune la dispoziție.

asus rog phone troller

Dacă l-aș avea la dispoziție, ar trebui să car un troller întreg după mine ca să mă bucur de accesoriile puse la dispoziție. Asta e metoda de livrare pe care ți-o oferă ASUS pentru ROG Phone, un troller care pare suficient de mic încât să meargă la bagajul de mână în avion. N-aș băga mâna în foc, totuși.

ASUS ROG Phone e aproape gata să intre la vânzare, iar dacă îți cumperi toate accesoriile disponibile, vei primi pachetul-troller.

Nu e chiar ceva pentru toată lumea, dar sigur e ceva pentru fanii produselor ROG. Chiar și telefonul vine într-o cutie neconvențională, care îți amintește mai degrabă de o prismă.

asus rog phone troller 2

Baza desktop este echivalentul dock-ului DeX, pe care îl oferă Samsung. Momentan, nu se știe ce opțiuni de productivitate ar putea oferi acest accesoriu. În principiu, acesta ar trebui să te ajute doar să joci jocuri cu un mouse și o tastatură, pe un ecran mai mare.

Telefonul va costa aproape 1.050 de dolari pentru varianta cu 512 GB de stocare, iar accesoriile ar trebui să coste singure în jur de 970 de dolari. În total, te uiți la un preț de aproximativ 2.000 de dolari, adică peste 10.000 de lei. Probabil acesta va fi cel mai mare dezavantaj al telefonului și a popularității acestuia.

Citește și: