Cum ar fi putut ASUS ROG Phone să fie mai puternic decât este deja

Cum ar fi putut ASUS ROG Phone să fie mai puternic decât este deja

ASUS ROG Phone a fost anunțat recent de către companie și, deși este un telefon de top, ar fi putut fi chiar mai mult de atât.

Acum câteva zile, ASUS a anunțat noul ROG Phone, un telefon care poartă cu mândrie emblema Republic of Gamers. Acesta completează portofoliul de dispozitive de gaming de top pe care le are compania și e pe măsură acestora, având în vedere specificațiile. E primul telefon dedicat pentru gaming al companiei și e un competitor direct pentru Razer Phone, care până acum era singur în această nișă.

ASUS ROG Phone are un design care se adresează gamerilor, poate un pic mai mult decât ar vrea utilizatorul de rând, dar dacă vrei un telefon pe care să te joci orice fără probleme, poți apela la el. Are 8 GB de memorie RAM, o cantitate enormă, dar ar fi putut avea chiar și mai mult de atât.

Se pare că cei de la ASUS au avut planuri mari cu telefonul, conform lui Roland Quandt. Acesta spune că ASUS ar fi experimentat cu ideea de a instala 10 GB de memorie RAM într-un telefon de top, cam acum vreo 10 luni. Singurul motiv pentru care compania a renunțat la idee este că nu a fost găsit un mod de a introduce din punct de vedere fizic atât de multă memorie pe placa de bază a telefonului.

ASUS ROG Phone în variantă standard va putea fi achiziționat cu 5.500 de lei. Pachetul nu va cuprinde decât telefonul în sine și accesoriile de bază, necesare oricărui telefon și AeroActive Cooler, sistemul suplimentar de răcire care permite sistemului să ruleze ca uns, fără probleme

A doua versiune va fi disponibilă la prețul colosal de 10.000 de lei, dar va cuprinde toate cele șapte accesorii la care se poate conecta pentru o experiență de gaming pe telefon pe care n-ai mai încercat-o până acum.

Citește și: