07 iun. 2018 | 14:36

Preț în România pentru ASUS ROG Phone, cel mai bun telefon de gaming

ACTUALITATE
Preț în România pentru ASUS ROG Phone, cel mai bun telefon de gaming

Cei de la ASUS au dezvăluit ce preț va avea ROG Phone, considerat cel mai puternic telefon pentru gaming la ora actuală.

La scurt timp după lansarea lui Razer Phone, ASUS promite iubitorilor de jocuri pe telefon un smartphone revoluționar în materie de gaming, care-ți permite conexiunea cu mai multe accesorii care îți vor îmbunătătți experiența jocurilor.

În cadrul unei prezentări a noilor produse ASUS, printre care și laptopurile ZenBook, dedicate gamingului și nu numai, a fost dezvăluit și prețul lui ROG Phone, care urmează să ajungă în România vara aceasta.

ASUS ROG Phone va fi disponibil în România în două versiuni, la prețuri diferite.

ASUS ROG Phone în variantă standard va putea fi achiziționat cu 5.500 de lei. Pachetul nu va cuprinde decât telefonul în sine și accesoriile de bază, necesare oricărui telefon și AeroActive Cooler, sistemul suplimentar de răcire care permite sistemului să ruleze ca uns, fără întreruperi sau crush-uri.

A doua versiune va fi disponibilă la prețul colosal de 10.000 de lei, dar va cuprinde toate cele șapte accesorii la care se poate conecta pentru o experiență de gaming pe telefon pe care n-ai mai încercat-o până acum.

Aceste accesorii sunt: AeroActive Cooler, TwinView Dock, Mobile Desktop Dock, Professional Dongle, Wireless display receiver, ROG Phone Joystick și ROG bumper.

Dacă ai avut un mic șoc atunci când ai citit prețurile, e de înțeles. ASUS ROG Phone va fi unul dintre cele mai scumpe telefoane de pe piață, iar asta, doar pentru că te poți juca pe telefon fără să-ți explodeze în mână sau se blocheze.

Ce poți juca, totuși, pe ASUS ROG Phone? Reprezentanții companiei ne lasă impresia că poți încerca orice joc disponibil pe Android. Dar dacă ești pasionat doar de joculețe din acelea banale de tip Arcade, pe care le încerci ocazional în metrou, 5.500 de lei pentru așa ceva ar putea fi cam mult. Dacă ești pasionat de jocurile complexe, acest telefon ți-ar putea fi de folos, dar tot nu se compară cu experiența de pe calculator.

Smartphone-ul are un design specific telefoanelor de gaming și specificații de top: cel mai puternic procesor, Snapdragon 845, care rulează la impresionanta frecvență de 2,96 Ghz, maximum de RAM, 8 GB, și spațiu de stocare de 512 GB. Din păcate, nu are slot pentru card de memorie, dar cea încorporată s-ar putea să fie suficientă, dacă nu, ea poae fi atașată prinr-unul dintre accesoriile adiționale.

Ecranul are diagonala de 6 inci cu raport de aspect de 18:9 și rata de refresh de 90 Hz, mai mare decât în mod obișnuit dar mai mică decât în cazul lui Razer Phone. Totuși, panoul are o rată de refresh de 1 ms, iar ASUS susține că asta îl face cel mai rapid display AMOLED de pe piață.