Motorola a anunțat telefoanele pe care o să ai Android Pie

Motorola a anunțat telefoanele pe care o să ai Android Pie

Tot mai multe telefoane stau la coadă pentru a primi Android Pie. Astfel, după anunțul oficial al Google, vine și Motorola cu lista de telefoane pe care o să fie.

Motorola a pregătit lista telefoanelor care vor primi Android Pie. Compania a prezentat modelele, dar n-a oferit și-o dată exactă de actualizare. Altfel, mai jos ai telefoanele pe care o să ai cel mai nou Android până la finalul anului.

  • Motorola Z3
  • Motorola Z3 Play
  • Motorola Z2 Force Edition
  • Motorola Z2 Play
  • Motorola Z4
  • Motorola G6
  • Motorola G6 Plus
  • Motorola G6 Play

Reprezentanții companiei spun că telefoanele din lista prezentată vor trece la Android Pie din această toamnă. Așteptarea ar putea părea lungă, dar măcar știm ceva mai multe detalii decât la companii mari precum Samsung sau Huawei. Acesta nici nu se mișcă repede cu actualizările, nici nu spun pentru ce telefoane pregătesc noul Android.

Așadar, telefoanele Motorola vor primi o serie de funcții noi în baza noului sistem de operare, cum ar fi un nou sistem de navigare, funcția Do Not Disturb îmbunătățită, un nou meniu pentru Setări, autonomie a bateriei mai mare și nu numai.

Deocamdată Android Pie este compatibil doar cu telefoanele Google Pixel și Essential Phone. Lista telefoanelor care vor primi Android Pie devine mai mare de la o săptămână la alta. Pe lista de așteptare sunt deja modele ca: Nokia 7 Plus, Xiaomi Mi Mix 2S, Vivo X21 UD, Oppo R15 Pro, OnePlus 6 și vor mai urma și altele. Acesta de aici au acces deja la beta, iar evenimentul Google de lansare a noilor telefoane Pixel e programat pentru octombrie.

Odată cu noul Pixel, Google trece la ecran crestat și interacțiune prin gesturi, fără butoane digitale. Android Pie oferă și o opțiune utilă de-a afla cât stai pe telefon în fiecare zi. Teoretic, asta te-ar face mai puțin dependent de telefon.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: CNET