23 mai 2018 | 14:06

Noul telefon Allview promite două funcții care te vor interesa

ACTUALITATE
Noul telefon Allview promite două funcții care te vor interesa

Compania care controlează brandul Allview a prezentat câteva detalii despre Soul X5 Pro, viitorul vârf de gamă. Două caracteristici îl fac special.

Allview X5 Soul va fi lansat cât de curând. Compania brașoveană Visual Fan susține că acesta va integra două opțiuni populare pe iPhone și pe Android. Prima dintre ele e integrarea unui procesor pe care pot fi rulate aplicații cu inteligență artificială.

Prima utilitate va fi în poze. MediaTek Helio P60 din viitorul telefon Allview va putea surprinde cadre spectaculoase, chiar și în întuneric. Cel puțin asta e promisiunea acum. Camera principală capturează imagini cu mai multe detalii și modul profesional le va oferi utilizatorilor pasionați mai mult control. Acesta, ca alte moduri profesionale, le va permite utilizatorilor să seteze singuri focalizarea, viteza de declanșare, balansul de alb, ISO și compensarea expunerii.

Camera frontală beneficiază, de asemenea, de avantajele tehnologiei AI, evidențiind astfel portretele din prim plan față de peisajele din planul secundar. Dincolo de aceste opțiuni pentru camera foto, nu se știu mai multe detalii despre ce va avea nou Allview X5 Soul Pro pe inteligență artificială.

Altfel, Allview Soul X5 Pro va fi primul smartphone al companiei care va permite deblocarea prin recunoaștere facială. Opțiunea e denumită Deep Face ID și, da, e o trimitere la Face ID de pe iPhone. Conform detaliilor de până acum, Allview X5 Soul e dotat cu un proiector IR și senzor de proximitate IR dedicate capabile să reflecte conturul feței utilizatorului în cameră.

Aceasta, cu ajutorul unor algoritmi de procesare specifici inteligenței artificiale, conturează o hartă 3D detaliată și precisă a feței utilizatorului. În plus, dacă utilizatorul este nevoit să poarte ochelari, să se ferească de soare, de ploaie sau de vânt, harta 3D a feței acestuia va fi creată la fel de detaliat și precis. Opțiunea va fi integrată și în Allview X5 Soul.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele