Trailerul la Assassin’s Creed Origins e ca un scurtmetraj în Egiptul Antic

După o pauză de câțiva ani, cea mai îndrăgită franciză de la Ubisoft revine pe PC și console, iar fanii așteaptă cu interes Assassin’s Creed Origins.

Primul joc Assassin’s Creed a apărut în 2007 și, pentru câțiva ani, s-a vândut ca pâinea caldă. Au fost lansate versiuni pentru aproape orice platformă și nu părea că fanii se vor plictisi vreodată de povestea futuristă ancorată în istorie. Din păcate, nu a fost chiar așa. Partea bună este că cei de la Ubisoft au simțit că vânzările au început să se pondereze și au luat o pauză. În acest timp, creatorii francizei au dedicat ultimii câțiva ani celui mai nou episod din serie intitulat sugestiv Assassin’s Creed Origins.

Plecând de la premisa că s-au întors la începuturile generațiilor de asasini, acțiunea din noul joc se desfășoară în Egiptul Antic și arată spectaculos. Atât secvențele de gameplay, cât și mecanica de joc par foarte bine puse la punct și reușesc să te tenteze să te înscrii la o precomandă.

Jocul a fost dezvăluit pentru prima oară în cadrul E3 2017 în urmă cu câteva luni. În aceste zile, se desfășoară însă Gamescom 2017, iar Ubisoft a profitat de ocazia pentru a-și mai promova un pic viitoare creație. În acest scop, a lansat un cinematic trailer de aproape 3 minute și jumătate. Scurt metrajul ne dezvăluie un pic mai multe detalii legate povestea personajului principal și aventura la care te vei înscrie ca jucător.  În privința Egiptului transpus în joc, niciodată nu a arătat mai bine tărămul piramidelor într-un joc video.

Ubisoft a confirmat că Assassin’s Creed Origins se va lansa pe 27 octombrie. Din start, va fi disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Din păcate, posesorii de console Nintendo Switch vor fi dezamăgiți să afle că Ubisoft nu a făcut nici o referință la respectiva consolă. Jocul este disponibil pentru precomandă pe site-ul companiei, iar fanii entuziaști pot face o investiție de 800 de dolari într-o versiune Collector’s Edition.

Alexandru Puiu
20:00 21.08.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video