Assassin`s Creed Origins te întoarce în timp în cel mai nou joc Ubisoft

A trecut destul de mult timp de când am avut parte de un nou joc din serie, dar Assassin`s Creed Origins se pregătește să fie cel mai spectaculos titlu.

După Assassin`s Creed Unity și Syndicate, cei de la Ubisoft au întâmpinat o scădere semnificativă a vânzărilor aferente francize. Din acest motiv, compania a decis să ia o pauză și se se regrupeze pentru următorul titlu. Era în continuare evident că seria de jocuri de aventură avea un număr mare de fani, dar asta nu înseamnă că nu putea să redevină mult mai profitabilă.

Eforturile făcute de Ubisoft în această direcție se vor reflecta în Assassin`s Creed Origins. Elementele de gameplay incluse în noul titlu vor fi cunoscute fanilor, dar se vede că jocul se distanțează destul de mult de ce am putut vedea în trecut. În primul rând, va transporta jucătorul la începuturile frăției de asasini, în Egipt.

Până de curând, noul joc a fost un mister, nimeni nu știa nici măcar cum se va numi. Majoritatea detaliilor relevante au fost făcute publice de oficialii dezvoltatorului la E3 2017, târgul de gaming ce se desfășoară în aceste zile în Statele Unite. Assassin`s Creed Origins a fost detaliat în cadrul aceleiași conferințe Microsoft în care a fost anunțat și Xbox One X. Cea mai puternică consolă de gaming de pe piață va ajunge în magazine în luna noiembrie la 499 de dolari.

Revenind la Assassin`s Creed, Origins va fi realizat sub directorul creativ Jean Guesdon, același individ responsabil de o mare parte dintre titlurile din serie lansate între 2008 și 2013.  Guesdon a confirmat la E3 că viitorul joc va spune povestea unui singur caracter în Egiptul Antic. Personajul este ultimul magi, protectorul comunității sale.

Noul Assasin`s Creed Origins va fi disponibil începând cu 27 octombrie pe Xbox One, PlayStation 4 și PC. Detaliile despre versiuni speciale ale jocului și eventuale DLC-uri vor fi comunicate la o dată ulterioară.

Alexandru Puiu
11:10 12.06.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video