Universul Assassin`s Creed va avea parte de propria serie TV

Universul Assassin`s Creed va avea parte de propria serie TV

Cei de la Ubisoft încearcă să profite pe toate părțile de francizele din portofoliu. Din acest motiv, Assassin`s Creed va deveni un serial anime.

În urmă cu mai puțin de un an, am avut parte în cinematografe de lung metrajul Assassin`s Creed. Respectiva ecranizare a conceptului din seria de jocuri nu a fost îmbrățișată de critici sau fani, iar încasările financiare au fost dezastruoase. În Statele Unite a generat vânzări de bilete de doar 54 de milioane, în contextul în care bugetul utilizat în realizarea peliculei a fost aproape dublu. În contextul în care filmul cu Michael Fassbender în rolul principal se termină în așa fel încât să lase loc de continuare, fanii vor fi dezamăgiți să afle că aceasta nu va exista niciodată.

Pe de altă parte, Ubisoft nu renunță la planurile transformării francizei Assasin`s Creed într-o peliculă. Diferența este că noul proiect anunțat astăzi se va reflecta într-un serial de tip anime, în loc de un lung metraj. În plus, sunt șanse mult mari ca acest concept să reușească să facă valuri deoarece producătorul responsabil de proiect are deja câteva succese de proporții la activ.

Assassin`s Creed în varianta anime va fi produs de Adi Shankar. Numele s-ar putea să vă fie cunoscut pentru că este vorba de același individ care s-a aflat în spatele serialului de succes Castlevania de pe Netflix. Datorită acelui efort, Shankar a devenit primul pe lista celor care vor să transpună jocuri video în alt mediu de divertisment. După cum se poate vedea mai jos, anunțul a fost făcut pe Facebook, iar povestea de care va fi responsabil Adi este cât se poate de originală, deși se va desfășura în același univers îndrăgit de fanii seriei. Mometan, nu se știe care vor fi scenariștii din spatele noului serial de tip anime și nici nu știm dacă va fi vorba de un nou produs Netflix sau rezultatul final se va transmite prin canale tradiționale de distribuție.

Citește și: