Cea mai cunoscută navă din Star Wars a fost găsită pe Google Maps

Cea mai cunoscută navă din Star Wars a fost găsită pe Google Maps

Disney a fost „sabotat” de Google Maps. Nava spațială din Star Wars, a doua cea mai cunoscută navă din istorie, se poate vedea pe Google Maps.

Când de gândești la o companie atât de mare ca Disney, care produce mai mulți bani decât multe țări, ai crede că sunt mai inspirați în alegeri și, mai ales, ar pune securitatea pe primul loc. În acest caz, a eșuat.

Cât despre Google Maps, funcționează pe principiul „poți fugi, dar nu te poți ascunde” și, încă o dată, a demonstrat asta. Google Maps a găsit faimoasa navă spațială din Star Wars, Milennium Falcon, în mijlocul câmpului am putea spune.

Au existat tot felul de încercări pentru a împiedica dronele să zboare deasupra locurilor unde s-au filmat scenele pentru următorul  Star Wars The Last Jedi, care va fi ansat pe 15 decembrie, însă nimeni nu a luat în calcul și pe Google.

Dacă nu mai ai răbdare o lună până să apară Star Wars, și vrei să vezi ceva din universul cele mai cunoscute francize de filme, intră pe Google Maps. Mai exact, setează locația pentru studiourile Longcross din Londra, loc de producție din afara Londrei, pe autostradă, și vei vedea o navă cunoscută, înconjurată de containere de transport. Totuși, este uimitor cum o companie cu miliarde de dolari a decis să ascundă una dintre cele mai renumite nave din toate timpurile într-o grămadă de recipiente de transport maritim. Asta e tot ce poate oare?

În orice caz, scurgerile neîncetate în mass media și o mulțime de paparazzi îngreunează cu mult sarcina industriei cinematografice de a păstra secrete locurile și echipamentele, până la premieri. Și, dacă mai este vorba și de o franciză masivă ca Star Wars, cu milioane și milioane de fani din întreaga lume, sarcina e aproape imposibilă.

Continuarea filmului „The Force Awakens” din 2015 va avea loc pe 15 decembrie. „Episodul VIII” este scris și regizat de Rian Johnson și este cel de-al doilea film din noua trilogie.

Citește și:
Etichete: