Star Wars The Last Jedi: cel mai scurt trailer e cel mai interesant

Mai este peste o lună până la lansarea noului Star Wars The Last Jedi, dar fanii ard de nerăbdare să vadă povestea spusă de Rian Johnson.

La câteva săptămâni după ce un trailer ne-a oferit un volum semnificativ de informații despre acțiunea viitorului Star Wars, producătorii au publicat un nou teaser pentru peliculă. Acest clip de doar 45 de secunde face o treabă foarte bună în a ilustra măiestria celor de la Lucasfilm când vine vorba de creat interes prin marketing inteligent.

Deși nu durează un minut, fanii francizei vor fi foarte bucuroși să-l vadă pe Luke Skywalker revizitând nava care l-a făcut celebru. Odată cu primii pași pe Millennium Falcon, este evident că povestea va fi una foarte intensă, cu o intrigă complexă ce va genera multe discuții.

Dacă îți mai aduci aminte, Star Wars The Force Awakens se încheie cu o scenă în care care Rey se întâlnește cu Luke Skywalker. Acest teaser continuă respectiva secvență, cu Skywalker pe planeta Ahch-To, unde cavalerul jedi s-a ascuns pentru o perioadă de câteva decenii. Una peste alta, este foarte dificil să nu te bucuri în momentul în care îl vezi Luke pe Millenium Falcon, una dintre amintirile care au marcat copilăria celor mai mulți fani Star Wars.

Trecând peste faptul că prezența lui Luke Skywalker în The Last Jedi va facilita deslușirea unui număr important de mistere din primul film, clipul de mai sus ne arată că acest Star Wars va fi despre mult mai mult decât atât. Alte câteva noi caractere vor fi introduse, în timp ce Rey, Finn și Kylo Ren își vor reitera rolurile din primul film.

Fanii nu trebuie să rateze cel mai recent teaser trailer pentru Star Wars The Last Jedi. Premiera filmului va avea loc pe 15 decembrie 2017, dar este foarte probabil ca biletele să poate fi deja achiziționate de la anumite cinematografe.

Alexandru Puiu
08:22 03.11.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video