Samsung Galaxy S9 ar putea fi lansat mai devreme

Samsung Galaxy S9 ar putea fi lansat mai devreme

Samsung Galaxy S9 e primul flagship așteptat în 2018 și o dată estimativă de lansare e deja vehiculată pe internet.

Samsung Galaxy S9 vine după două momente importante: Samsung va încheia acest an cu venituri mai mari decât în anii precedenți – mulțumită diviziei de componente și vânzărilor mai bune de telefoane – și la câteva luni după ce iPhone X va fi popularizat interfața fără buton Home și ecranul AMOLED. Astfel, deși Samsung lansa primăvara, prin martie, acum ar putea veni mai devreme cu cel mai bun smartphone din 2018.

Dacă Samsung Galaxy S8 venea după eșecul Galaxy Note 7, acum Galaxy Note 8 e în regulă, nu explodează și cererea pare să fie mare. Astfel, Samsung Galaxy S9 nici n-ar mai trebui amânat, pentru teste, dar și grăbit, pentru a prinde un loc pe piață înainte de lansările LG, Huawei, HTC și alții. Samsung va merge mai departe cu ecranele Infinity, cu interfața cu care deja te-au obișnuit, dar și cu camerele foto duale.

ComputerBlog notează că o altă noutate hardware care se anunță pentru Samsung Galaxy S9 este senzorul de mediu. Aici nu sunt informații oficiale, doar un brevet depus de sud-coreeni la autoritățile din Seul, care arată un astfel de senzor. Acesta ar urma să măsoare particulele nocive din aer și să avertizeze utilizatorul când orașul său este prea poluat. Dincolo de aceste inovații de dragul inovației, Samsung Galaxy S9 va fi oficial din februarie (pe 25, cel mai probabil), conform zvonurilor de până acum și așteptărilor.

Dacă vrei să vezi de ce ar merita să-l aștepți, în caz că încă te mai gândești la Google Pixel 2 sau iPhone X, am făcut o listă cu trei noutăți care ar fi importante. Desigur, schimbările radicale vor mai fi amânate până în 2019, dar acestea sunt informațiile de până acum și cu atât ne putem mulțumi până la confirmarea oficială.

[readmore]

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: