Nokia 6 (2018) ar putea veni în mai multe variante

Nokia 6 (2018) ar putea veni în mai multe variante

Despre Nokia 6 (2018) am mai scris, iar acum aflăm mai multe despre telefonul pe care compania îl pregătește pentru anul viitor.

HMD Global are o listă destul de consistentă în ceea ce privește lansările de telefoane Nokia de anul viitor, iar unul dintre acestea ar urma să fie un model actualizat pentru Nokia 6.

Rămâne de văzut dacă Nokia 6 (2018) va rămâne cu acest nume sau dacă va fi aleasă o altă variantă. Având în vedere că ar fi ciudat dacă producătorul ar merge pentru numere mai mari de 10, varianta folosirii anului nu e tocmai cea mai rea.

Nu știm încă unde va fi lansat smartphone-ul, deși ne putem aștepta să vedem o lansare globală eventuală. Ce știm, totuși, e că telefonul ar urma să fie lansat în cel puțin două variante.

Diferența principală între cele două modele de Nokia 6 (2018) va fi ecranul. Astfel, modelul inițial despre care vorbeam în urmă cu două săptămâni va păstra ecranul cu raport de aspect de 18:9. Totodată, va exista și o variantă de smartphone cu ecran clasic, de 16:9, Acesta va avea diagonala de 5,5 inci și rezoluție Full HD.

nokia 6 (2018)

Telefonul este cunoscut în urma apariției de la TENNA, agenția de reglementare chineză pentru dispozitive telecom. Dacă acum două săptămâni vorbeam despre primul telefon, recent al doilea a apărut sub același nume.

În ceea ce privește restul specificațiilor, putem vedea un procesor Qualcomm octa-core, de 2,2 GHz, iar modelul ar putea fi Snapdragon 630 sau chiar 660. De asemenea, HMD Global va folosi 4 GB de memorie RAM pentru smartphone, în timp ce capacitatea de stocare va fi de 32 sau de 64 GB.

Nokia 6 (2018) va veni cu o cameră foto principală de 16 MP, o cameră de selfie-uri de 8 MP și o baterie de 3.000 mAh. Din păcate, telefonul vine cu Android 7.1.1 Nougat, dar un upgrade la Oreo este mai mult decât sigur.

Citește și: