12 dec. 2017 | 12:12

Nokia 6 (2018) se va lansa cu îmbunătățiri semnificative

ACTUALITATE
Nokia 6 (2018) se va lansa cu îmbunătățiri semnificative

După un prim an de succes, compania HMD Global își face deja planurile pentru viitor, iar Nokia 6 (2018) pare să fie primul telefon din noua generație.

HMD Global a lansat o serie de telefoane destul de bune anul acesta, primul dintre ele fiind modelul Nokia 6. Se pare că tot acesta va fi și primul care va beneficia de trecerea în noua generație, având în vedere că Nokia 6 (2018) se apropie de lansare.

Noul smartphone ar putea fi dezvăluit în aceeași perioadă cu anteriorul, adică undeva în jurul lunii ianuarie. Până acum, nu s-a știut mare lucru despre telefon, însă au apărut câteva imagini cu el și a trecut și de certificările TENNA, din China.

Noul telefon are șanse destul de mari să aibă un ecran 18:9, urmând trendul impus de marii producători anul acesta.

nokia 6 2018

În plus, noul Nokia 6 (2018) vine și cu o cameră foto duală, spre deosebire de senzorul simplu, de 16 megapixeli, folosit pe modelul actual. Per total, telefonul va fi un upgrade destul de mare față de modelul existent deja pe piață.

Având în vedere designul, noul telefon ne trimite cu gândul către Nokia 7, despre care nu am auzit, însă, foarte multe lucruri. Așa cum se zvonea, și acest telefon urmează să aibă un ecran 18:9, cu diagonala de 5,5 inci. La baza telefonului ar sta un procesor Snapdragon 630, alături de 4 GB de RAM.

Senzorul de amprentă al telefonului va fi mutat pe spate, sub cele două camere, astfel că ne putem aștepta ca marginea de jos a ecranului să fie îngustată. Tastele de acces vor fi virtuale, pe ecran.

Între timp, poți găsi actualul Nokia 6 la eMAG, dar poți citi și review-ul nostru aici.