Germania aduce pe Netflix varianta mai întunecată a Stranger Things

Germania aduce pe Netflix varianta mai întunecată a Stranger Things

Trailerul noului serial marca Netflix, Dark, care urmează să fie lansat în decembrie, are o atmosferă similară cu cea a show-ului Stranger Things.

Dark este primul serial Netflix produs în întregime în Germania. Acțiunea se desfășoară în orașul german Winden. În centrul atenției e dispariția a doi copii și căutarea disperată a adulților de a-i găsi. Conceptul de timp este exploatat pe măsură ce întrebarea „Cine a furat copiii?” își pierde din importanță, făcând loc alteia, mai impetuoasă: „Când i-a furat?”. Trailerul evocă atmosfera bizară din Stranger Things, aducând în prim plan ploaia, posterele cu copii dispăruți și o călătorie înapoi în timp în 1953 sau 1986, conform Inverse.

Serialul urmează să fie lansat pe 1 decembrie, la timp pentru a ameliora dorul ce va urma după apariția celui de-al doilea sezon din Stranger Things de pe 27 octombrie. Iar dacă ți se va părea puțin apropiat de The Girl With the Dragon Tattoo, atunci să știi că nu ai fi primul care observă că are ceva din filmul acesta. Totuși, dat fiind că e european, se anunță a fi diferit de ce-au produs americanii și va fi interesant de văzut dacă germanii ne pot cuceri cu serialele lor.

Cum era deja de așteptat, serialul va fi pentru adulți și deja e catalogat drept „terifiant“ de presa din afară. Dacă nu te tentează însă, PLAYTECH a publicat și o listă cu filme care ajung pe Netflix în octombrie și te poți relaxa cu ele până vin alte titluri pe platformă. Iar ca serial, preferatul meu rămâne Riverdale despre care am scris deja aici. Noul sezon va fi reluat din punctul în care primul s-a încheiat, când tatăl lui Archie, Fred, a fost împușcat. Privitorii vor afla dacă acesta supraviețuiește sau nu la sfârșitul primului episod.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: