Ce trebuie să știi despre noul sezon Riverdale produs de Netflix

Riverdale și-a găsit popularitatea rapid și a ajuns să aibă un sezon nou. Vine în octombrie pe Netflix și aici ți-am adunat ce trebuie să știi despre el.

Înainte ca primul sezon din Riverdale să fie lansat pe Netflix, personajele vesele din benzile desenate Archie nu păreau compatibile cu fundalul întunecat, macabru al serialului. Odată ce a apărut însă temerile au fost spulberate definitiv. Acum că misterul morții lui Jason Blossom a fost rezolvat, fanii Riverdale încă au neunumărate întrebări rămase fără răspuns.

Noul sezon va fi reluat din punctul în care primul s-a încheiat, când tatăl lui Archie, Fred, a fost împușcat. Privitorii vor afla dacă acesta supraviețuiește sau nu la sfârșitul primului episod.

Un război civil ar putea să se nască, între partea de nord și cea de sud a Riverdale, îndeplinind temerea lui Betty din primul sezon. Jughead va continua să fie mai atras de ideea de a se alătura găștii The Serpents, din sudul orașului, lucru care va afecta relația sa cu Betty. Producătorul Roberto Aguirre Sacasa a dezvăluit că pe măsură ce Jughead va călca pe urmele tatălui său, relația lui cu Betty va fi pusă la încercare. Sacasa a spus că, pe lângă acest lucru, un conflict central va amenința cuplul.

Atât Jughead, cât și Archie, ar putea să ajungă să își dezvăluie o latură întunecată neașteptată. Sacasa a menționat că Archie va parcurge călătoria unui erou, precum Bruce Wayne sau Peter Parker. Totuși, înainte de a ajunge acolo își va înfrunta pornirile către răzbunare și violență. Relația lui Archie cu Veronica ar putea să evolueze, conform unuia dintre trailere, care îi arată pe aceștia în rolul de mire și mireasă.

Noul sezon Riverdale pune accent și pe personaje secundare

Personajele neexplorate din primul sezon vor avea și ele șansa să își spună povestea. Astfel, cel de-al treilea episod va fi dedicat în întregime lui Kevin. „Povestea este despre ceea ce face Kevin când nu este în cercul său de prieteni,” a spus Sacasa. „Face ceva ce ar putea fi periculos? Vom explora asta puțin.” De asemenea, tatăl Veronicăi, Hiram, va apărea și el în serial și va deveni o prezență puternică în cadrul acțiunii.

Producătorii promit un sezon mai întunecat decât cel precedent, în care se vor strecura noi intrigi și secrete. Cole Sprouse, interpretul lui Jughead, a confirmat acest lucru, spunând că show-ul ca deveni „mai întunecat și mai ciudat”, conform tonului dat în primele episoade din primul sezon. „Această cinematografie greoie, acest colorit prea puternic, acest conținut foarte sumbru și exagerat” vor cuceri întreaga atmosferă a noului sezon, conform lui Sprouse.

Autor: Bianca Prangate

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI