Monument Valley 2: popularul joc de mobile are parte de o continuare pe iOS

Monument Valley 2 este continuarea mult așteptată a unuia dintre cele mai populare jocuri lansate vreodată pentru mobile și este disponibil doar pe iOS.

Nimeni nu se aștepta să vedem o continuare pentru Monument Valley. Cel mai popular joc de iOS din ultimii ani se pare însă că este suficient de important pentru Apple, încât a fost anunțat oficial cu surle și trâmbițe în cadrul WWDC 2017, împreună cu noi iMac-uri, MacBook-uri, versiuni noi de iOS și macOS.

Monument Valley 2 este continuarea jocului care în urmă cu aproximativ un an făcea valuri în online după ce a apărut într-un episod din House of Cards și a fost subiectul unei discuții importante din serialul Netflix. Cu o mecanică de joc unică și elemente vizuale atrăgătoare fără a te distrage de la gameplay, mulți au fost de părere că este unul dintre cele mai bune jocuri lansate vreodată pentru iPhone, iPad și iPod Touch. Între timp, prima versiune a titlului a ajuns să fie disponibilă și pe Android, dar se pare că Monument Valley 2, cel puțin momentan, este un titlu exclusiv pentru iOS.

Monument Valley 2 a fost anunțat pe scena WWDC fără să fi fost în prealabil subiectul vreo unor zvonuri și fără să fi văzut vreun teaser pe marginea sa în ultimele săptămâni. În AppStore-ul românesc, noul joc costă 24,99 lei și se reflectă într-un download de aproximativ 850MB, în cazul în care erați curioși cam de cât spațiu aveți nevoie.

,,Ghidează o mamă împreună cu copilul ei în timp ce se ancorează într-o călătorie printr-o arhitectură magică, descoperind poteci iluzorii și puzzle-uri încântătoare în timp ce înveți secretele Geometriei Sacre.” Descrierea oficială a jocului din AppStore face o treabă foarte bună în a te introduce în atmosfera jocului. Monument Valley 2 nu are nici o legătură din punctul de vedere al poveștii cu primul joc din serie. Este vorba de o poveste de sine stătătoare, cu două caractere noi și o mecanică de joc reinventată. Pe partea de grafică, se pot vedea de asemenea îmbunătățiri. Pentru o eventuală achiziție, puteți folosi acest link.

Alexandru Puiu
15:30 07.06.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video