Cele mai bune jocuri de iPhone și iPad sunt acum la reducere

Cele mai bune jocuri de iPhone și iPad sunt acum la reducere

Unele dintre cele mai bune jocuri de iPhone sunt la reducere pentru o perioadă limitată de timp. Ar fi păcat să nu ajutați o serie de dezvoltatori independenți care se află în spatele lor.

În continuare, vedem niște experiențe interactive pe iPhone și iPad care reușesc să ne uimească. Începând cu jocuri cu o grafică spectaculoasă și terminând cu cărți multimedia care duc ideea de lectură la un cu totul al nivel, astfel de creații sunt foarte greu de trecut cu vederea. În plus, este imposibil să uiți că așa ceva era virtual imposibil în urmă cu câțiva ani.

Partea cea mai interesantă a ecuației este că unele dintre cele mai bune jocuri de iPhone și iPad sunt realizate de dezvoltatori independenți sau studiouri foarte mici care depind de încasări pentru a lansa actualizări constante și a lucra la alte proiecte. Cu toate acestea, aceiași dezvoltatori indie vin în această perioadă cu o serie de reduceri importante la niște jocuri impecabile.

Ca urmare, dacă vreți să luați o pauză de Clash of Clans, Candy Crash Saga sau Pokemon Go, ar fi păcat ca în acest weekend să nu cheltuiți câțiva lei pe niște jocuri care au reușit deja să facă istorie pe dispoztivele Apple. Monument Valley – pe care l-ați văzut în House of Card, Threes! – care a generat numeroase clone și Alto`s Adventure sunt doar câteva exemple ce merită încercate, dacă nu ați avut ocazia până acum. Superbrothers: Sword & Sworcery EP care tocmai a aniversat 5 ani și 80 Days, inspirat de Ocolul lumii în 80 de zile de Jules Verne sunt alte două titluri cel puțin interesante.

Lista completă o găsiți mai jos cu toate link-urile pe care trebuie să le accesați pentru inițierea download-ului.

Citește și:
Sursa: The Verge