Monument Valley, cel mai popular joc de iOS, este gratuit

Monument Valley, cel mai popular joc de iOS, este gratuit

Dacă tot vă folosiți smartphone-urile și tabletele pentru gaming, ar fi păcat să nu experimentați, măcar pentru câteva minute, Monument Valley.

De-a lungul anilor au apărut multe jocuri remarcabile pe iOS și Android. Multe dintre ele au fost sau sunt gratuite, dar de cele mai multe ori, implică o investiție de câțiva dolari. În definitiv, dezvoltatorii care nu și-au făcut un scop în viață din a vă stresa cu achiziții in-app trebuie să câștige bani în vreun fel. Un astfel de exemplu care a câștigat numeroase premii la nivel global, împreună cu admirația gamerilor din fiecare colț al lumii este Monument Valley. Ilustrat în imaginea de mai sus, la momentul lansării, acest titilu costa 4 dolari. În contextul în care cele mai multe jocuri au un preț între unu și doi dolari, este evident de ce ați fi putut să aveți emoții înainte de a vă investi o părticică din salariu în descărcarea sa.

Partea bună este că, de acum înainte, Monument Valley va fi gratuit. Prețul de 4 dolari s-a transformat în zero, iar dacă vreți să vedeți despre ce au discutat mulți dintre prietenii voștri în ultimul an, o puteți face fără riscuri. În plus, vă puteți mândri cu faptul că experimentați și voi același joc mediatizat indirect de către Frank Underwood, popularul personaj din House of Cards. În cel mai recent sezon al seriei, președintele Statele Unite ale Americii din film s-a delectat de mai multe ori cu câteva minute de Monument Valley.

Ustwo, dezvoltatorul din spatele Monument Valley nu a modifica descrierea jocului pentru a ilustra faptul că vorbim de reducere temporară. În schimb, deși întregul joc original este gratuit, primul add-on lansat la mult timp după lansarea inițială, Forgotten Shores vă costă 2 dolari.

În ceea ce privește utilizatorii de Android, aceștia au avut din start acces gratuit la Momument Valley prin intermediul programului Amazon Underground. Dacă citiți acest articol de pe un iDevice, dacți click pe acest link de AppStore pentru a vă instala și voi popularul joc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: