Cea mai bună poză cu LG V30 îți arată ce să aștepți la IFA 2017

Cea mai bună poză cu LG V30 îți arată ce să aștepți la IFA 2017

LG V30 va fi prezentat la IFA 2017, dar până atunci mai e timp de câteva zvonuri și de câteva poze care să ajungă pe internet, cum s-a întâmplat recent.

LG V30 va fi prezentat pe 31 august la IFA 2017 și este cel mai nou smartphone premium pe care să-l lanseze compania sud-coreeană. Deși n-a dus lipsă de tot felul de zvonuri și imagini „neoficiale” până acum, cea de mai sus ți-l prezintă din toate unghiurile, ca să nu mai fie vreo surpriză.

Ecranul va fi, cel mai probabil, de 6 inci 2K OLED, cu un raport al aspectului de 2:1, pe față nu va fi niciun buton, camera foto de pe spate e duală, ca la LG G6, iar senzorul de amprente va fi sub camere. De asemenea, pe lateral poți observa butoanele de volum, dar și slotul pentru cartelă SIM și card microSD. Altfel, senzorul de amprentă va fi folosit și ca buton Power.

Bateria va fi de 3.200 mAh, va folosi cel mai nou procesor Snapdragon, va avea jack de căști și un spațiu de stocare care ajunge până la 128GB. Memoria RAM va fi de 4GB, dar și de 6GB, deoarece ar putea exista și o versiune Plus. Modelul acesta ar avea un amplificator audio și încărcare wireless, ca bonusuri. Mai important e că ar fi distribuit global, nu doar regional.

Interfața arată mai bine decât la modelele precedente, dar preia de la Samsung modul Always On, astfel încât să ai acces la câteva informații de bază oricând. Cel mai important lucru va fi camera foto: diafragmă f/1.6, cea mai luminoasă de până acum de pe vreun telefon.

Citește și:
Sursa: The Verge