Google Pixel 2 apare în noi imagini neoficiale înainte de lansare

Google Pixel 2 apare în noi imagini neoficiale înainte de lansare

Pe 4 octombrie va fi lansat Google Pixel 2 și Pixel 2 XL, dar zvonurile referitoare la iminentele gadgeturi nu contenesc să apară online.

Am aflat deja că Google Ultra Pixel e o minciună, dar Google tot are un anunț de făcut pe 4 octombrie. Acum, @evleaks a publicat online noi imagini cu Google Pixel 2. După cum se poate vedea în imaginile acestea, dispozitivul nu are neapărat un design revoluționar, dar arată bine, iar versiunea XL probabil că va fi identică din față, cu excepția diagonalei un pic mai mari.

Tot la categoria zvonuri, conform celor de la VentureBeat, lansarea Google Pixel 2 va avea loc în etape, la distanțe semnificative. Cum de altfel a făcut și Apple cu lansarea iPhone 8 și iPhone X, se pare că cei de la Google nu pot să producă viitoarele smartphone-uri de top pe cât de repede și-ar dori.

Aparent, Google Pixel va ajunge în magazine pe 19 octombrie, la exact două săptămâni după conferința de pe 4 octombrie. Cei care își doresc un smartphone supradimensionat cu Android de la Google au de așteptat până pe 15 noiembrie pentru a pune mâna pe Google Pixel 2 XL. Cum se întâmplă deja de câțiva ani, ambele lansări vor fi precedate de o perioadă de 5-7 zile de precomenzi.

În privința specificațiilor, Google Pixel 2 se pare că va fi construit în jurul unui panou Full HD de 5 inci cu o rată de aspect de 16:9. Pixel 2 XL va avea un raport de aspect de 18:9 și o rezoluție nativă QHD+, în tandem cu trendul din piață. Ramele se pare că vor fi foarte subțiri pe laterale în cazul ambelor modele, dar vor fi departe de performanța Galaxy Note 8 sau iPhone X.

La interior, configurația hardware va fi destul de apropiată. Ambele vor folosi un procesor Snapdragon 835 cu 4GB RAM și o memorie internă de 128GB. Pe spate s-ar putea să găsim în ambele cazuri două camere de 12 megapixeli. Prețul de achiziție va începe de la 649 de dolari la lansarea Google Pixel 2, în timp ce Pixel 2 XL va duce acea valoare până la 849 de dolari.

google-pixel-2-xl-render

 

Google Pixel 2 xl