Specificațiile lui Google Pixel 2 și Pixel 2 XL au apărut pe internet

Specificațiile lui Google Pixel 2 și Pixel 2 XL au apărut pe internet

Google Pixel 2 și Pixel 2 XL mai au o săptămână până la lansare, iar acum avem parte de informații oficiale cu privire la specificațiile celor două modele.

Cele două telefoane vor avea, în principiu, specificații similare, însă există și diferențe între cele două smartphone-uri. Cea mai vizibilă dintre diferențe este dimensiunea, însă nu sunt sigure diagonalele celor două variante de telefon. În schimb. știm că Pixel 2 XL vine cu un ecran curbat cu rezoluție Quad HD, în vreme ce Google Pixel 2 va avea un ecran Full HD.

Bateria modelului Pixel 2 va avea o capacitate de 2.700 mAh, în vreme ce varianta XL îți oferă 3.520 mAh. Ambele smartphone-uri se bazează pe procesorul Qualcomm Snapdragon 835, iar la capitolul stocare, vei beneficia de 64 sau de 128 GB. De asemenea, ambele smartphone-uri vin cu protecție IP67 împotriva apei și a prafului.

Probabil cea mai mare problemă a celor două telefoane se datorează lipsei de jack de căști. Google a decis să elimine mufa de 3,5 mm, conform informațiilor existente. În schimb, beneficiezi de difuzoare stereo amplasate pe partea din față a telefonului.

Un bonus interesant despre care au apărut zvonuri îl reprezintă faptul că ai putea beneficia de spațiu de stocare nelimitat în Google Cloud, până în 2023. Dacă asta se aplică pentru orice tip de fișiere, ar putea fi o soluție de backup extrem de bună.

O altă funcție care ar putea ajunge pe noile Google Pixel 2 și Pixel 2 XL ar fi Active Edge, preluată de la HTC U11. Marginea stângă a dispozitivelor este cea ”activă”, iar dacă strângi telefonul, vei putea lansa asistentul Google sau vei putea pune pe mut apelurile primite.

Citește și: