Google Ultra Pixel ar putea fi rivalul perfect pentru iPhone X și Galaxy Note 8

Google Ultra Pixel pare a fi un smartphone apărut de nicăieri și care ar urma să fie lansat odată cu noile Pixel 2 și Pixel 2 XL.

Despre Pixel 2 și Pixel 2 XL am scris deja în repetate rânduri, dar abia acum vorbim și despre Google Ultra Pixel, un telefon apărut peste noapte într-un videoclip de pe internet. Youtuberul Arun Maini a postat un videoclip pe propriul canal, unde detaliază informații venite dintr-o sursă anonimă, care vorbește despre un ”Ultra pixel”.

În video apar câteva secvențe dintr-o presupusă prezentare de la Google, care detaliază telefonul ce apare scris cu ”p” mic. Smartphone-ul are un raport de aspect înalt și margini aproape inexistente, existând și un modul de cameră foto duală, dar și un nou tip de senzor de amprentă, despre care nu știm alte detalii.

Într-un alt slide vedem un text care ne spune că ”viitorul Androidului este fluid”. i se explică în video că asta presupune un înlocuitor pentru tastele de navigare Android, care ar putea fi reprezentat de un sistem de navigare bazat pe gesturi, după cum arată și computerblog.ro.

Sunt câteva lucruri ciudate la această apariție, prima fiind lipsa majusculei din numele ”pixel”, care ar putea fi explicată prin faptul că acesta n-ar fi numele telefonului, ci un nume pentru camera foto, preluat de la HTC – UltraPixel.

Telefonul pare a fi, de fapt, un Google Pixel 2 XL, având în vedere dimensiunile și tipul de ecran, cu toate că în cazul telefonului de față nu mai vorbim și despre difuzoarele stereo amplasate pe fața smartphone-ului.

Este foarte posibil să avem de-a face cu o farsă foarte elaborată de ultim moment, dar ne vom lămuri cu siguranță dacă așa stă treaba peste o săptămână, când se vor lansa cele două noi Pixel 2.

Citește și: