Poate cel mai bun video care face mișto de iPhone X

iPhone X încă nu-i pe piață, va fi abia din 3 noiembrie, dar până atunci e timp pentru glume și strâns bani. 

Te întrebi cum ar fi primit iPhone X de către niște oameni implicați în startup-uri și în mediul extrem de competitiv din Silicon Valley? Ei bine, cineva a făcut un video care să rezume, cât de cât, experiența cu cadre luate din videoul oficial al Apple, de la prezentare, și cu cadre din serialul Silicon Valley.

Da, fără vorbele pompoase ale reprezentanților Apple, iPhone X este un telefon plictisitor, care vine cu funcționalități absolut inutile, mai ales animoji. Asta, și nu numai, vezi în videoclipul de mai sus publicat de Funny or Die pe YouTube. Până acum a ajuns la peste 230.000 de vizualizări, deci poți spune că este și acesta un mic viral pe lângă cele multe deja popularizate pe internet cu iPhone X.

Altfel, iPhone X rămâne cel mai avansat telefon al Apple cu cel mai mare preț la lansare de până acum. Totuși, iPhone 8 este deja pe piață și pe 29 septembrie va fi disponibil și în România. Însă niciun model nu este mai ieftin de 3.600 de lei, astfel că dacă tot vrei să ai ce-i mai nou, nu era o glumă cu strânsul banilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: