Poza neoficială cu Huawei Mate 10 îți arată ecranul acestuia

Poza neoficială cu Huawei Mate 10 îți arată ecranul acestuia

Huawei Mate 10 va fi prezentat oficial în octombrie. Până atunci te poți mulțumi cu o imagine neoficială cu noul smartphone pregătit de Huawei. 

Huawei Mate 10 ar putea fi ultimul mare smartphone al anului. Vine după iPhone X, după Google Pixel 2, dar, mai important, vine cu un procesor cu inteligență artificială. Compania a crescut mult în ultimii doi ani și te poți aștepta la un design îmbunătățit, poate și Android Oreo, dar și trasarea unei direcții noi a dezvoltării telefoanelor Huawei.

Până să avem toate detaliile despre Huawei Mate 10, avem o poză neoficială cu acesta. E suficient de bună, cât să-ți dai seama de cum va arăta acesta. Din păcate, nu va urma trendul telefoanelor cu ecrane „fără margini”.

În ceea ce privește specificațiile hardware al care te poți aștepta, ecranul va fi un AMOLED cu rezoluție QHD și diagonală de 6,1 inci, procesor Kirin 970, cel puțin 4GB de memorie RAM și stocare de cel puțin 64GB. Camerele foto vor fi duble, cum ne-a obișnuit Huawei în ultimii doi ani, vor purta marca Leica și te poți aștepta la opțiuni noi în aplicație. Acumulatorul ar fi de 4.000 mAh, cu tehnologia Huawei de încărcare rapidă.

Dincolo de memorii, procesorul va fi vedeta, dar și aplicațiile pentru acesta. Pe scurt, ca hardware, Huawei folosește procesul de fabricație TSMC, pe 10 nanometri, care aduce laolaltă 5,5 miliarde de tranzistori pe centimetru pătrat. Cipul vine cu opt nuclee, patru tactate la 2,4GHz și alte patru la 1,8GHz, dar și cu o placă video cu 10 nuclee. Tehnologia pe 10nm nu e o noutate, să ai opt nuclee pe același cip iar nu e, dar capabilități de inteligență artificială (AI) sunt.

Dincolo de asistenți digitali, unde lupta e cam așa: Siri, de la Apple, Assistant, de la Google, Bixby, de la Samsung, Cortana, de la Microsoft, poți folosi rețele neurale în procesare locală a datelor, poți stoca în siguranță date, dar și să exploatezi capabilitățile în interesul eficientizării consumului. Pe 16 octombrie vom afla toate detaliile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: