Huawei Mate 10 promite camere foto de top, marca Leica [VIDEO]

Huawei Mate 10 promite camere foto de top, marca Leica [VIDEO]
15:14 22.08.2017

Huawei Mate 10 se apropie, încet dar sigur, de data de lansare, iar camerele foto marca Leica sunt noua funcție promovată.

Huawei Mobile Germany a publicat primul teaser video pentru noul telefon, iar în acest scurt videoclip avem ocazia să descoperim că noul telefon din seria Mate vine cu o cameră de top. Aceasta este arătată pentru câteva momente, fiind vorba despre o cameră foto duală marca Leica.

În manieră similară cu camera de pe Mate 9, ansamblul actual ar trebui să aibă un senzor color de 12 megapixeli și un senzor monocrom de 20 de megapixeli. Având în vedere promovarea camerei, ne putem aștepta ca la capitolul hardware să fie făcute mai multe îmbunătățiri care să te ajute să surprinzi imagini cât mai bune.

Dincolo de cameră, la capitolul specificații, vorbim despre un display AMOLED cu rezoluție QHD și diagonală de 6,1 inci, care ne oferă o densitate de aproximativ 486 ppi. În plus, procesorul din telefon va fi Kirin 970, producție proprie a celor de la Huawei, acesta intrând recent în producția de masă pentru a putea fi gata la timp pentru telefon.

Pe lângă procesorul Kirin 970, ne putem aștepta ca telefonul să vină și cu 6GB de memorie RAM, dar și cu 64GB de spațiu de stocare, pe care îl vei putea extinde cu ajutorul unui card de memorie. Bateria telefonului este, într-adevăr, una destul de mare, urmând să aibă o capacitate de 4000mAh.

Toate aceste specificații și alte informații despre Huawei Mate 10 ni se vor confirma în data de 16 octombrie, când smartphone-ul va fi dezvăluit oficial publicului.
loading...