Un video neoficial cu Mate 10 îți arată ce pregătește Huawei

Huawei Mate 10 va fi prezentat în octombrie, conform unei invitații trimise de companie, dar până atunci nu sunt prea multe informații despre el. Aceste imagini ar trebui să ajute. 

Imaginile neoficiale cu Huawei Mate 10 vin dintr-un video, care-ți prezintă o schiță 3D a dispozitivului. Cel mai important lucru pe care îl poți observa e cum sunt distribuite camerele foto. În loc să aibă un modul comun, sunt separate. Se prea poate ca Huawei să prezinte aplicații noi pentru camerele duble, de unde și nevoia de-a le separa.

Altfel, telefonul are USB-C, un ecran de 5,9 inci cu un raport de aspect 18:9 și spatele, la cum arată în video, s-ar putea să fie din sticlă, ceea ce înseamnă că Huawei renunță la carcasa din metal folosită în ultimii doi ani pe telefoanele sale.

Sub ecran e senzorul pentru amprentă, iar deasupra poți vedea o mufă pentru căști. Altfel, nu sunt schimbări radicale. Ca dotări tehnice va avea însă noul procesor de la Huawei: Kirin 970, dedicat aplicațiilor de inteligență artificială. Rămâne de văzut cum arată și interfața de pe Mate 10, dacă Huawei o schimbă față de cea deja disponibilă pe P10 sau rămâne aproximativ la fel.

Până în octombrie, când telefonul va fi prezentat, îți mai rămâne să speri că va fi livrat direct cu Android Oreo. Totodată, vine la aproximativ o lună după ce Apple își va fi prezentat noile telefoane și iPhone 8. Galaxy Note 8 există deja pe piață, iar LG V30 a făcut o impresie bună la IFA 2017. Mai jos poți vedea imagini cu Huawei Mate 10 din toate unghiurile care ar conta.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: