Huawei ia Apple peste picior în cea mai nouă reclamă pentru Mate 10

Huawei ia Apple peste picior în cea mai nouă reclamă pentru Mate 10

Huawei mai are aproximativ o lună până să ne prezinte noul Mate 10, iar asta îi motivează să ne ofere reclame cu trimiteri la competiție.

Cei de la Huawei nu sunt foarte subtili când vine vorba de micile săgeți pe care le trimit uneori, în reclamele pe care le postează pe internet, iar în noul videoclip aceștia nu se dezmint.

Compania din China are tunurile ațintite către Apple în ultima vreme, fiind motivați și de faptul că Huawei a depășit gigantul din Cupertino, devenind astfel al doilea producător de smartphone-uri din lume. Acum, ținta a fost pusă pe rețeaua neurală a noului iPhone, față de care Huawei nu are prea multe laude, indicând că vor dezvălui ”adevăratul telefon cu inteligență artificială” pe 16 octombrie.

Cu toate că replica pare una bună doar pentru reclamă, Huawei nu e deloc departe de adevăr. Am scris deja despre procesorul Kirin 970, dezvăluit la IFA 2017. Chinezii au reușit să creeze primul procesor cu inteligență artificială, acesta având o unitate de procesare neurală integrată (NPU).

La fel ca motorul neural al Apple, NPU-ul de la Huawei reprezintă un set de nuclee din chipset dedicate pentru sarcini de inteligență artificială. Cu toate acestea, integrarea AI-ului de către Huawei ar putea fi mai importantă de atât. Huawei Mate 9 folosea învățarea automatizată pentru a adapta dispozitivul în funcție de obiceiurile utilizatorului, spre exemplu.

Astfel, ne putem aștepta ca Huawei să lanseze nu doar hardware-ul, în forma lui Mate 10 cu procesorul Kirin 970, ci și o serie de îmbunătățiri software care să ofere beneficii palpabile utilizatorilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: theverge.com