Game of Thrones: Cine este cu adevărat personajul principal din serial

Game of Thrones: Cine este cu adevărat personajul principal din serial

Game of Thrones este unul din cele mai populare și downloadate ilegal seriale din lume. Într-un serial în care favoriții fanilor mor când nimeni nu se așteaptă, cine este cu adevărat personajul principal?

Deși nu există date oficiale, un utilizator al platformei IMDB a înregistrat manual timpul de apariție pe ecran al fiecărui personaj, în urma vizionării fiecărui episod scenă cu scenă. Cu ajutorul acestor date, The Next Web a reușit să găsească care sunt personajele ce apar cel mai des în Urzeala Tronurilor, precum și casele cele mai populare.

Urzeala Tronurilor
Click pentru dimensiune completă

Jon Snow și Tyrion Lannister sunt, se pare, cele mai importante personaje din serial, fiind aproape egali în ceea e privește timpul lor de apariție. Cei doi sunt urmați de Daenerys Targaryen, Sansa Stark și Cersei Lannister. În medie, timpul de apariție al personajelor din top 100 este de 7 minute și 45 de secunde.

Urzeala Tronurilor
Click pentru dimensiune completă

În ceea ce privește personajul principal din Game of Thrones, Jon Snow ar putea câștiga cu ușurință acest titlu. El se regăsește pe primul loc în funcție de timpul de apariție pe ecran în ultimele două sezoane, în cele precedente fiind, aproape de fiecare dată, pe locul doi. Un alt personaj important, Tyrion Lannister, ocupă primul loc vreme de trei sezoane consecutive, iar în restul se află pe locurile trei sau patru.

Urzeala Tronurilor

Când vine vorba de casele care apar cel mai des, Stark și Lannister eclipsează întregul top. Cu excepția sezoanelor patru și cinci, când cei din familia Stark au primit atenție mai mult ca oricând, Lannisterii rămân fruntași. Rămân într-un con de umbră casele Targaryen, Baratheon și Greyjoy. În medie, timpul de apariție pe ecran a acestor case este de 12 minute.

Astfel, indiferent de favoriții fanilor, se pare că Jon Snow și casa lui aferentă, Stark, constituie, de fapt, punctul focal al serialului Urzeala Tronurilor. Bazele de date create de utilizatorul IMDB pot fi accesate la acest link.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: