16 sept. 2016 | 08:58

Jon Snow aduce valuri de agresivitate în Call of Duty: Infinite Warfare

VIDEO Gaming

Call of Duty este una dintre cele mai populare și importante francize din gaming, iar în viitorul Call of Duty Infinite Warfare, Kit Harington – Jon Snow din Game of Thrones se află în rolul principal.

Cei de la Activision au fost foarte creativi în ultimii ani cu distribuția rolurilor principale din jocurile Call of Duty. După ce anul trecut l-am văzut pe Kevin Spacey, ce continuă să facă valuri în House of Cards, a sosit timpul ca Jon Snow să ne lase cu gura căscată datorită talentului său actoricesc.

În principiu, faptul că rolul principal în Infinite Warfare este jucat de Kit Harington, nu ar trebui neapărat să mai vină ca o surpriză. În schimb, până la lansarea Call of Duty Infinite Warfare – Story Trailer, pe care îl puteți vedea în întregime mai sus, nu am știut exact care este rolul său în povestea titlului. Din fericire, cea mai mare parte a detaliilor au fost făcute publice și în acest trailer putem vedea, la prima mână, competiția agresivă dintre Conor McGregor – un personaj cunoscut amatorilor de UFC și Jon Snow – poate cel mai îndrăgit personaj din Game of Thrones. În joc, Kit se află în pielea amiralului Salen Kotch din Settlement Defense Front, în timp ce McGregor se mulțumește a fi căpitanul Bradley Fillion. La final, partea importantă este că scopul vostru este să-i distrugeți pe amândoi.

Deoarece o mare parte din acțiunea noului Call of Duty Infinite Warfare are loc în spațiu, este îmbucurător numărul foarte mare de detalii desprinse din acest aspect al jocului pe care le putem vedea în clipul de mai sus. Pe lângă misiunile pe lună, se pare că și planeta noastră va juca un rol important.

Trecând însă peste detalii, important este că nu mai aveți decât o lună și jumătate de așteptat până pe 4 noiembrie. Atunci se va lansa Call of Duty Infinite Warfare pe PlayStation 4, Xbox One și PC. Tot atunci, inclus cu jocul original, va fi Call of Duty Modern Warfare Remastered.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele