Cele mai bune seriale de pe Netflix pe care nu trebuie să le ratezi în 2017

, 06 Oct, 12:40

Cele mai bune seriale în 2017 pe Netflix sunt perfecte dacă vrei să faci o sesiune de binging în weekendul care urmează.

Anul acesta a venit cu o mulțime de seriale de top, care au captivat audiențele încă din prima zi pe platformă. Mai jos avem cinci recomandări de seriale de top pe care le găsești pe Netflix, toate apărute anul acesta. Dacă vrei să te uiți la noutăți populare pe platformă, serialele de mai jos sunt un început bun.

Top seriale în 2017 pe Netflix: 13 Reasons Why

Bazat pe romanul omonim din 2007 scris de Jay Asher, 13 Reasons Why spune povestea Hannei Baker, o tânără de 17 ani care s-a sinucis și a lăsat în urma ei 13 casete. Ea a înregistrat pe ele toate lucrurile pe care cei din jurul său le-au făcut și au adus-o până în punctul de a dori șă își pună capăt vieții. Casetele trebuie să fie ascultate de fiecare din cei vizați în ele pe rând, apoi date mai departe.

Poate neintenționat, unul dintre cele mai bune seriale din 2017 de pe Netflix aruncă o lumină romantică asupra a ceea ce rămâne în urma Hannei: o lume răscolită de resentimente, de regret, de „cum ar fi fost dacă…”. Deși mesajul central de a fi mai bun cu ceilalți este, indiscutabil, unul demn de urmat, a fi bun nu va salva pe cineva de la moarte. Ajutorul specializat, pe fondul prieteniei, o va face în schimb.

American Vandal, unul dintre cele mai bune seriale pe Netflix

American Vandal urmărește consecințele unei farse la liceu în urma căreia 27 de mașini ale profesorilor au fost vandalizate cu desene falice. Vina cade instantaneu asupra lui Dylan Maxwell, clovnul clasei. Tânărul este exmatriculat, însă un alt elev, Peter Maldonado pornește o investigație pentru a afla dacă Dylan este cu adevărat făptașul.

Serialul din top constituie o satiră fină la adresa obsesiei pentru crime adevărate din seriale precum Making a Murderer și Serial. Succesul său nu stă, surprinzător, în umor, ci în construcția narativă puternică. Fundamentul pe care se construiește acțiunea este atmosfera autentică de viață din curtea școlii.

Top seriale pe Netflix în 2017: Ozark 

Unul dintre cele mai bune seriale lansate în 2017 pe Netflix îl are în centru pe Marty Bride, un consultant financiar care se vede pus în situația de a se muta cu familia dintr-o suburbie din Chicago într-un resort de vară din Munții Ozark. Mutarea este o alegere inevitabilă pentru Bride după ce o schemă de spălare de bani merge prost și este nevoit să își plătească datoriile către un cartel mexican de droguri.

Firul acțiunii se despletește încet, oferind timp suficient oamenilor locului să spună ce au de spus. Ozark știe să surprindă și să îți injecteze adrenalină în vene, punându-te față în față cu situații al căror deznodământ poți paria că îl știi și demonstrându-ți că te-ai înșelat.

Înainte »

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail