Filmele fantastice care au făcut din 2017 un an mai bun

Filmele fantastice care au făcut din 2017 un an mai bun

Poți apela oricând la filme fantastice atunci când ai nevoie să aluneci din rutină și să te scufunzi într-o lume cum nu ai mai văzut.

Fantasticul îți oferă un spațiu sigur în care grijile cu care ești obișnuit dispar. În el găsești lumi noi, care te vor răpi din colțul liniștit în care le urmărești și nu te vor aduce înapoi până la final.

Anul 2017 a adus o nouă generație de filme fantasy pe care nu le putem uita. Dacă vrei să evadezi, nu ezita să te uiți la ele:

Filme fantastice din 2017: Valerian and the City of a Thousand Planets

Filme Fantastice Valerian

În secolul 28, agenții Valerian și Laureline lucrează împreună pentru a menține ordinea pe teritoriile umane. Ei primesc misiunea să meargă pe Alpha, o metropolă în continuă creștere unde toate speciile se întâlnesc și își împărtășesc cultura. Pacea orașului este însă amenințată de o forță întunecată, iar Valerian și Laureline trebuie să o învingă înainte de a acapara întregul univers.

Filme fantastice din 2017 de neuitat: Kong: Skull Island

Filme Fantastice Kong

Mai mulți oameni de știință, soldați și exploratori se reunesc pentru a cerceta un teritoriu mitic din Oceanul Pacific. Ei se aventurează pe teritoriul mărețului Kong și declanșează poate cea mai intensă lume dintre om și natură. Misiunea lor de explorare se transformă rapid într-una de evacuare. Ei trebuie să scape dintr-o lume a primatelor, unde oamenii nu sunt bine-veniți,

Ce filme fantastice să nu ratezi în 2017: Wonder Woman

Filme Fantastice Wonder Woman

Înainte de a fi Wonder Woman, Diana era o prințesă a Amazonului, antrenată să devină o războinică de neegalat. A fost crescută într-o insulă idilică, izolată de lumea. Ea întâlnește un pilot american care îi povestește despre conflictele îngrozitoare care se află dincolo de granițele paradisului în care a crescut. Diana este convinsă că poate opri războiul, așa câ își părăsește căminul pentru prima oară.

Filme fantastice de care să te bucuri în 2017: Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Filme Fantastice Piratii

Jack Sparrow realizează că se află în pericol atunci când marinarii fantomă conduși de vechiul lui dușman, maleficul Căpitan Salazar, evadează din Triunghiul Diavolului. Singura șansă de a scăpa este să găsească Tridentul lui Poseidon. Pentru a ajunge la acesta, trebuie să se alieze cu o femeie astronom inteligentă și superbă și cu un tânăr curajos din marina britanică.

Filme fantastice bune în 2017: The Shape of Water

Filme Fantastice Apa

Elisa este o femeie surdomută care lucrează ca îngrijitoare într-un laborator ascuns al guvernului din anul 1962. Viața ei se schimbă când descoperă cel mai ascuns secret al laboratorului – o creatură misterioasă, cu solzi, care trăiește într-un tanc cu apă. Elisa dezvoltă o legătură neașteptată cu această creatură. Curând, viața ei ajunge să atârne de voința guvernului ostil și a unui biolog marin.

Ce filme fantastice să vezi în 2017: Beauty and the Beast

Filme fantastice Frumoasa si Bestia

Belle, o tânără cu o inteligență sclipitoare, frumoasă și independentă, este luată prizonieră într-un castel de către o bestie. Ea se împrietenește cu personalul vrăjit al castelului, care a fost transformat în diverse obiecte vorbitoare. Ea învață să privească dincolo de exteriorul hidos al bestiei și să descopere sufletul blând ascuns de toată lumea.

Cele mai bune filme fantastice din 2017: Guardians of the Galaxy Vol. 2

Filme Fantastice Gardienii

Peter Quill și ceilalți gardieni sunt angajați de rasa extraterestră puternică Sovereign pentru a proteja niște baterii valoroase de invadatori. Rocket se dă de gol că a furat bateriile pe care el și ceilalți gardienii fuseseră angajați să le protejeze, iar armata Sovereign îi urmărește pentru a găsi răzbunare. În încercarea lor de a scăpa, Peter ajunge să afle mai multe despre originile sale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: