Filme și seriale pe care să le vezi pe Netflix din decembrie

Filme și seriale pe care să le vezi pe Netflix din decembrie

Decembrie e luna surprizelor, iar Netflix ți-a pregătit câteva. Cel mai popular serviciu de streaming își ține utilizatorii aproape și în cea mai aglomerată lună din an, cu filme și seriale Netflix de top.

Netflix a făcut o listă cu serialele care merită atenția ta, mai ales că unele dintre ele ți-au captat interesul cu primele sezoane, ca Chapo, de exemplu. În plus, ai și noutăți care să-ți țină de urât în serile friguroase, așa că nu e loc de plictiseală.

Serialul Netflix despre traficantul Mexicului: El Chapo

Ți-a plăcut Narcos, cu siguranță. Tuturor ne-a plăcut. Acum este rândul lui ”El Chapo” să-și facă povestea auzită. Viața baronul mexican al drogurilor Joaquin Guzman, cunoscut sub porecla de El Chapo, este transpusă într-un serial dramatic, unde ilustrează povestea adevărată a ascensiunii, capturării și evadării.

Unul dintre producătorii serialul a realizat și Narcos, celebrul serial despre viața lui Pablo Escobar, deci nu e de mirare că primul sezon și-a strâns adepții necesari pentru a deveni un serial emblematic pentru Netflix.

Serial Netflix despre regina Elisabeta: The Crown

Serviciul de streaming a anunțat că sezonul doi al serialui care urmărește povestea vieții timpurii a reginei Elisabeta a II-a va avea premiera la nivel mondial pe 8 decembrie. Această dramă urmărește rivalitățile politice și viața personală a reginei Elisabeta a II-a, dar și evenimentele care au modelat a doua jumătate a secolului XX.

Sezonul doi cuprinde 10 episoade noi, ultimul care o va include Claire Foy, înainte ca Olivia Colman să o înlocuiască în rolul reginei. Noul sezon va acoperi perioada cuprinsă între 1956 și 1964, în timpul căruia au fost făcute false afirmații că Philip avea relații cu femei ca Pat Kirkwood și personalitatea TV Katie Boyle.

Serial Netflix cu FBI: Manhunt – Unabomber

Miniseria americană de drame continuă din decembrie, cu o evidență fictivă a adevăratei povestiri despre vânătoarea FBI-ului asupra celui cunoscut ca Unabomber. În această miniserie, pentru că are puține indicii, FBI apelează la un alt psiholog criminalist ca să-l captureze pe americanul de temut. Povestea se concentrează pe agentul FBI și pe criminalistul Jim „Fitz” Fitzgerald, care a pionierat utilizarea lingvisticii criminalistice pentru a-l identifica și, în cele din urmă, a-l captura pe Unabomber, Ted Kaczynski.

Film de văzut în decembrie pe Netflix: Bright

Filmul, în regia lui David Ayer, îl aduce pe Will Smith ca ofițer al Departamentului de Poliție din Los Angees, care se alătură polițistului Orc (Joel Edgerton), într-o lume a creaturilor umane și mitice. Bright, primul blockbuster Netflix, are loc într-un prezent alternativ, în care creaturi magice trăiesc printre noi. Filmul îl numește și pe Noomi Rapace, Lucy Fry,Edgar Ramirez și Ike Barinholtz și va fi lansat la nivel mondial, pe Netflix, pe 22 decembrie.

Dark e o dramă a Netflix realizat în Germania

Dark este o viitoare serie Netflix originală, în limba germană, fiind o dramă a patru familii care caută cu disperare răspunsuri la dispariția unui copil. Eforturile lor de a găsi vinovatul scot la iveală păcatele și secretele unui orășel. Îl poți vedea începând cu 1 decembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: