Filmele de aventură din 2017 pe care vei vrea să le vezi iar și iar

Filmele de aventură din 2017 pe care vei vrea să le vezi iar și iar

Și anul acesta, filmele de aventură nu au dezamăgit și ne-au amintit că uneori, tot ce avem nevoie pentru a uita de griji este puțină acțiune învăluită într-un plot bun.

Dacă vrei să îți umpli timpul cu cele mai noi filme de aventură, nu ezita să îți iei o pungă de popcorn și să arunci un ochi pe topul nostru.

Filme bune de aventură din 2017: Power Rangers

filme aventura power rangers

Viața a cinci adolescenți se schimbă radical atunci când află că micuțul lor oraș, Angel Grove, și lumea întreagă se află sub amenințarea unei rase extraterestre. Tinerii, aleși de destin, realizează că sunt singura speranță de salvare a planetei. Ei trebuie să lase la o parte problemele cu care sunt obișnuiți pentru a deveni eroi.

Filme de aventură din 2017 pe care nu vrei să le ratezi: The Dark Tower

filme aventura dark tower

Roland Deschain, ultimul Gunslinger, se află prins într-o bătălie eternă cu Walter O’Dim, cunoscut drept Omul în Negru. Acesta din urmă trebuie să fie oprit din a pune stăpânire pe Turnul Întunecat – elementul care ține întregul univers legat. Cei doi bărbați ajung să ducă o luptă între bine și rău, a cărei miză este însăși soarta universului.

Ce filme de aventură din 2017 pentru care să îți faci timp: XXX: The Return of Xander Cage

filme aventura xander cage

Întors dintr-un exil autoimpus, Xander Cage intră într-o cursă contra-timp pentru a recupera o armă sinistră, cunoscută drept Cutia Pandorei. Arma controlează toți sateliții militari din lume. Xander adună un nou grup de camarazi dornici de aventură, iar curând aceștia se regăsesc în mijlocul unei conspirații mortale la nivelele cele mai înalte ale guvernului.

La ce filme de aventură să te uiți în 2017: Kingsman: The Golden Circle

filme aventura kingsman

Sediul celor de la Kingsman este distrus, iar aceștia găsesc o nouă agenție de spioni în Statele Unite, Statesman. Între timp, mare parte din populația lumii este luată ostatică. Agenții secreți de elită de la ambele companii se înhamă la o aventură de neuitat. Ei trebuie să salveze lumea și să învingă noul inamic – dar asta a devenit deja normal pentru protagonistul Eggsy.

Filme de aventură din 2017 care merită timpul tău: Justice League

filme aventura justice league

Bruce Wayne, animat de credința în umanitate și inspirat de altruismul lui Superman, se aliază cu Diana Prince pentru a întâmpina o nouă amenințare. Cei doi pun bazele unei echipe extraordinare care să facă față inamicului. Deși noua ligă de eroi – formată din Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg și the Flash – pare invincibilă, ar putea fi prea târziu să salveze lumea.

Ce filme de aventură din 2017 merită atenția ta: Logan

filme aventura logan

Filmul ne arată un Logan din viitorul apropiat, ceva mai îmbătrânit. El are grijă de Profesorul X, care acum este bolnav, într-un avanpost izolat de la granița Mexicului. Planul lui este să se ascundă de lume, dar acesta este dat peste cap când întâlnește o fetiță mutant. Aceasta îi seamănă foarte mult, iar Logan încearcă să o protejeze de forțele întunecate care amenință să pună stăpânire pe ea.

Cele mai bune filme de aventură din 2017: Thor: Ragnarok

filme aventura thor ragnarok

Thor ajunge cumva prizonier în partea opusă a universului. El trebuie să participe acum într-un concurs de gladiatori mortal, și să se lupte cu fostul său aliat și coleg din echipa Răzbunătorilor. Marele zeu nordic trebuie să supraviețuiască, dar mai ales să o oprească pe Hela din a distruge planeta Asgard și întregul popor de asgardieni, într-un film de zile mari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: