14 sept. 2017 | 18:35

Tot ce te-ar putea interesa despre FIFA 18, dacă ești român

ACTUALITATE
Tot ce te-ar putea interesa despre FIFA 18, dacă ești român

Electronic Arts a anunțat data la care vom avea FIFA 18 și câteva noutăți pentru joc, care privesc România și legende ale lumii fotbalului.

FIFA 18 va fi lansat oficial pe 29 septembrie și va avea și imnul României. În urma unui parteneriat încheiat cu Federația Română de Fotbal, echipa națională a României va fi inclusă oficial în EA Sports FIFA 18. Studioul a licențiat echipamentele și stema naționalei. Vor fi și toate elementele pe care naționala le mai are: tribune cu suporteri îmbrăcați în tricourile echipei, bannere specifice României.

Poate te întrebi de unde atâta prezența pentru România. Ei bine, FIFA 18 este dezvoltat de Electronic Arts România (studiourile din București ale EA) împreună cu EA Vancouver, din Canada. Mai mult, echipa locală a recreat cât de realist s-a putut imaginea și mișcările unora dintre membrii echipei, cum ar fi Vlad Chiricheș sau Costel Pantilimon. Jocul este deja disponibil în versiune demo, iar pe site-ul oficial poți vedea care sunt cei mai buni 100 de jucători din lume.

Un lucru foarte important la FIFA 18 este că vei avea modul “Ultimate Team Icons”, care aduce legendele fotbalului pe teren. Printre cei deja anunțați sunt Maradona, Ronaldo, Pele sau Thierry Henry. Fiecare dintre ei sunt ilustrați în trei variante, în momente diferite ale carierei lor. Totuși, pe viitor vor fi adăugați și alții. Andrei Lăzărescu, Supervising Producer FIFA, a declarat pentru PLAYTECH că aceștia au fost recreați digital pe baza filmărilor realizate de-a lungul timpului.

Altfel, mai ai Journey: New Season, care continuă povestea lui Alex Hunter, începută în FIFA 17, și un sistem totul nou de transferuri. Jucătorii sau agenții lor pot negocia contractele și detaliile tranziției de la un club de fotbal la altul, prin scene interactive. De asemenea, EA promite că în FIFA 18 vei regăsi tehnologia Real Player Motion, care conferă jucătorilor mișcări specifice care i-au consacrat și animații realistice și naturale de joc, dar și Energetic Atmosphere, un nou mod de realizare a atmosferei din jurul terenului de fotbal și din tribune, în funcție de specificul meciului și al stadionului pe care se dispută.

 

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele