Fast and Furious 10 apare mai târziu decât ți-ai fi dorit

Fast and Furious 10 apare mai târziu decât ți-ai fi dorit

Fast and Furious 9 nu va mai fi lansat pe 19 aprilie 2019, așa cum Universal a anunțat inițial. Asta înseamnă și că Fast and Furious 10 va întârzia.

Dacă abia așteptai ca cel de-al nouălea film din seria Fast and Furious să apară pe marile ecrane în 2019, va trebui să te obișnuiești cu ideea că mai ai de așteptat încă un an. Mai exact, Fast and Furious 9 va debuta în cinematografe începând cu 10 aprilie 2020.

Universal nu a avut nici un comentariu cu privire la data de lansare schimbată, asta deși s-ar putea și ca data de lansare pentru Fast and Furious 10 să fie modificată, dat fiind că acesta este așteptat începând cu 2 aprilie 2021.

Continuarea seriei Fast and Furious va avea loc chiar în mijlocul alegerilor prezidențiale, deci să nu fii surprins dacă Dwayne Douglas Johnson, cunoscut sub numele de scenă The Rock, decide să candideze pentru un loc în politică. Amintește-ți că Terminator 3 a avut lansarea în cinematografe cu câteva luni înainte ca Arnold Scharzenegger să devină guvernator al Californiei.

Fast and Furious 8 a fost lansat în acest an și a încasat peste un miliard de dolari la box office-ul mondial. 

Cea de-a opta ediție a seriei Fast and Furios a fost marcată și de câteva zvonuri despre drama din spatele filmului. Atunci Michelle Rodriguez, starul filmelor, a amenințat că va părăsi franciza. Deși mulți au spus că franciza nu se va încheia cu cel de-al zecelea film, producătorul Neal Mortiz a declarat la începutul anului că planul lui este de a încheia seria cu Fast and Furious 10.

The Fast and the Furious este o serie de filme de acțiune. La baza ecranizărilor sunt cursele ilegale cu mașini, dar mai vezi și spargeri, și jafuri. Produs de Universal Studios, seria începe în 2001 cu filmul The Fast and the Furious. Până în octombrie 2013, a avut deja încasări de peste 2,3 miliarde de dolari și a devenit cea mai vândută franciză a studioului.

Fast and Furious a trecut printr-o situație dramatică, când Paul Walker, unul dintre protagoniștii francizei a murit într-un accident rutier pe 30 noiembrie 2013, împreună cu prietenul său Roger Rodas. Filmele Hours și Brick Mansions, în care a jucat el, au fost lansate postum, iar ultimul său film, Furious 7, s-a lansat pe 3 aprilie 2015 în Statele Unite.

Citește și:
Etichete: