Arnold Schwarzenegger a devenit statuie, dar doar cât să-și sperie fanii [VIDEO]

Fanii care se credeau că își fac poze alături de o statuie de ceară a lui Arnold Schwarzenegger au avut parte de o mică surpriză.

Unul dintre cele mai așteptate filme din această perioadă este ”Terminator Genisys”, motiv pentru care Arnold Schwarzeneger a ales să-și promoveze filmul printr-o acțiune extrem de interesantă. Starul din cunoscuta serie de filme creată de James Cameron în anul 1984 a fost machiat pentru a semăna cu o statuie din ceară și a fost plasat în muzeul Madame Tussauds din Hollywood.

Astfel, conform celor de la Daily Mail, Arnold și-a surprins fanii de fiecare dată când aceștia își făceau poze cu el. În videoclipul de mai sus puteți urmări toate reacțiile persoanelor, unele dintre acestea fiind extrem de amuzante. Fostul guvernator al statului California încearcă să atragă și donații pentru fundația sa, denumită ”After-School All-Stars”.

Scopul acesteia este de a reduce rata abandonului școlar printre tinerii americani. Peste 90.000 de copii din 14 state americani beneficiază în prezent de programele acesteia. Cei interesați pot oferi donații, iar în funcție de sumă, vor avea șanse din ce în ce mai mari de a participa la premiera filmul ”Terminator Genisys” alături de Arnold.

 

Bogdan Cristea
14:43 19.06.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video