Fast and Furios 8 primește primul trailer și un nume oficial

Cu mici excepții, la fiecare 2 ani, am avut parte de un nou film din seria Fast and Furious, iar în 2017 ne pregătim pentru Fast and Furious 8 sau The Fate of the Furious. 

Fast and Furios este una dintre cele mai profitabile francize din domeniul cinematografic. Încărcate cu momente de acțiune, filmele au o distribuție de invidiat și, aproape de fiecare dată, vedem încă un actor important ce se atașează proiectului. Din păcate, pe parcursul filmărilor la Fast and Furious 7, Paul Walker ce juca rolului lui Brian și-a pierdut viața. Chiar și în acest condiții însă, franciza continuă.

La 16 ani după premiera primului film, fanii filmelor cu mașini se vor putea delecta cu Fast and Furious 8. În 2001 am avut parte de primul astfel de film, iar în 2017 va avea loc premiera Fast and Furious 8. Promovarea acestuia din urmă a început în urmă cu ceva timp, dar abia acum avem parte de un teaser trailer oficial. Tot acum a fost publicat synopsisul sau intriga noii pelicule.

În The Fate of the Furious sau Fast and Furious 8, Vin Diesel va juca rolul principal, la fel ca în trecut. ,,Acum că Dom și Letty sunt în luna de miere, Brian și Mia s-au retras din joc, iar ceilalți membri ai echipei au fost exonorați, echipajul s-a apropiat cel mai mult de aparența unei viați normale. Dar când o femeie misterioasă (câștigătoarea premiului Oscar – Charlize Theron) îl seduce pe Dom și îl atrage în lumea crimei, de care nu pare să se poată distanța, iar cei mai apropiați lui sunt trădați, vor trăi cu toții niște teste cum nu au mai fost văzute în trecut.

Pe lângă Vin Diesel, care a reușit să ajungă în aproape fiecare film din serie, distribuția The Fate of the Furios este o combinație de actori mai vechi sau mai noi. Lista îi include pe Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky și Kurt Russell. Pentru prima oară în Fast and Furious 8 vor fi Charlize Theron, Scott Eastwood și Helen Mirren.

07:36 12.12.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video