Ce planuri are eMAG pentru Black Friday 2017

Ce planuri are eMAG pentru Black Friday 2017

eMAG a anunțat data pentru Black Friday 2017. Vine în noiembrie și promite milioane de produse. Am făcut și o listă sfaturi care te ajută să nu iei țeapă de Black Friday.

Anul acesta marchează a șaptea ediție a celui mai așteptat eveniment cu oferte și reduceri a anului. Black Friday va avea loc pe 17 noiembrie. Cei de la eMAG au anunțat că peste 2.000.000 de produse vor fi în ofertă. „De la an la an, Black Friday este un fenomen din ce în ce mai spectaculos. Plecând de la succesul Black Friday de anul trecut ne-am pregătit în ultimele 10 luni și vom avea oferte foarte bune pentru tot ceea ce își doresc clienții“, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG.

Black Friday a apărut la noi în 2011, la inițiativa eMAG. Conceptul a pornit de la americani și este considerat ocazia ideală de a face cumpărături înainte de Crăciun. Din 2011, când Black Friday acoperea doar zona de IT și electronice, lucrurile au evoluat, iar sărbătoarea s-a extins în toate păturile comerciale.

Black Friday la eMAG în 2017: ce reduceri propune retailerul

eMAG a anunțat că produsele care vor fi reduse de Black Friday includ televizoare, telefoane, laptopuri și electrocasnice, precum și piese de îmbrăcăminte, articole sportive, accesorii pentru casă și grădină, produse de îngrijire personală, jucării, anvelope și piese de mobilier.

În 2016, eMAG a fost destinația principală a celor care au cumpărat produse de Black Friday, 38,6% dintre cumpărători îndreptându-se către site. Un studiu realizat de Kantar Millward Brown a dezvăluit că preferința românilor pentru cumpărăturile a crescut: de Black Friday, 47,5% din cei care au achiziționat ceva au comandat online, în timp ce pentru offline au optat 41,5%, iar 11% au îmbinat ambele modalități.

În 2017, vânzările ar putea depăși recordul din anul precedent. „Având în vedere creșterea constantă de la an la an, ne așteptăm ca și Black Friday-ul de anul acesta să fie un nou record, din toate punctele de vedere”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG.

Citește și: