eMAG anunță un card special împreună cu Raiffeisen

eMAG anunță un card special împreună cu Raiffeisen

eMAG și Raiffeisen Bank au anunțat un card de cumpărături Mastercard. Firesc, poți să strângi puncte de loialitate, dar nu asta e cea mai importantă caracteristică.

Cu aproape o lună înainte de Black Friday 2017, eMAG anunță un card, lansat în parteneriat cu Raiffeisen, care îți permite să faci cumpărături cu mai multe beneficii. „Prin lansarea cardului de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank, ne dorim să le oferim clienților eMAG beneficii pentru achizițiile curente, o soluție facilă pentru finanțarea cumpărăturilor, dar în același timp, să le și recompensăm fidelitatea“, a declarat Mircea Balica, Payments Platforms Manager, eMAG.

Cu noul card de cumpărături, clienții eMAG beneficiază simultan de puncte de loialitate, care pot fi folosite la comenzi ulterioare plasate pe eMAG, și de rate fără dobândă, în funcție de produsul cumpărat, de până la 24 de luni. Punctele pot fi administrate din contul de client eMAG. Mai mult, dacă îl alegi, ai până la 56 de zile termen de grație pentru opțiunea de plată integrală.

Mai mult, clienții eMAG beneficiază de plata în rate fără dobândă și punctele de loialitate sunt de până la 10% din valoarea produselor vândute atât de eMAG, cât și de partenerii din Marketplace până la 30.000 de lei. Suma poate fi achitată în mod obișnuit în trei, șase sau 12 rate fără dobândă. Dacă nu doresc să achite în rate, clienții pot opta pentru plata integrală și pot beneficia de până la 56 de zile fără dobândă. În plus, toate produsele din gama Samsung pot fi plătite în 24 de rate fără dobândă. Astfel, dacă nu ții neapărat la Black Friday, ai putea să-ți permiți mai repede acele produse pe care le urmărești.

În cazul în care clienții doresc să renunțe la produsul primit, au la dispoziție 30 de zile pentru a-l returna, iar suma plătită va fi restituită integral în contul aferent cardului de credit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: