Donald Trump a rămas fără Twitter, dintr-o glumă

Donald Trump a rămas fără Twitter, dintr-o glumă

Donald Trump reprezintă cel mai popular utilizator de Twitter de pe întregul mapamond, dar contul său a fost șters în urmă cu câteva ore.

Donald Trump postează pe Twitter din fotoliul său prezidențial sub pseudonimul @realdonaldtrump. Același cont a fost dezactivat de curând pentru 11 minute, o valoare suficient de mare încât să creeze tensiune printre angajații Casei Albe. Mulți au sperat că gestul curajos al dezactivării respectivului cont va fi pentru totdeauna, dar nu a durat foarte mult până să iasă la iveală că nu va fi deloc așa.

Twitter este jucăria preferată a lui Donald Trump. Pe rețeaua socială, președintele Statelor Unite ale Americii face amenințări la adresa agențiilor de știri și membrii ai guvernului. Transmite mesaje încărcate de ură. Fără nici un fel de filtru, același Trump aruncă afirmații pe Twitter ce par să fie legi, chiar dacă nu sunt ancorate în nici un temei legal. În plus, mesajele de 140 de caractere îl ajută pe actualul președinte al SUA să simtă că intră în contact direct cu votanții..

Foarte mult timp, s-a pus problema dezactivării contului de Twitter a lui Donald Trump, dar oficialii rețelei sociale evită să facă astfel de gesturi radicale. Se pare însă că @realdonaldtrump a fost dezactivat totuși pentru o perioadă de timp, iar decizia nu a ținut de nici un director al Twitter.

Pe bază de lucru manual, un angajat al Twitter a dezactivat contul lui Donald Trump. Gestul a fost făcut în ultima zi a sa de angajat al Twitter. Oricum și-ar fi pierdut locul de muncă, dar măcar așa a făcut un gest drăguț pentru omenire. Prin intermediul contului Twitter Government, oficialii companiei americane au anunțat că vor iniția o investigație pentru a preveni astfel de situații neplăcute pe viitor. Rămâne să vedem cât va mai dura până când Trump va posta un mesaj care va contravine într-un mod vizibil termenilor și condițiilor de utilizare a Twitter.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: