Black Friday la Telekom aduce telefoane la 1 leu

Black Friday la Telekom aduce telefoane la 1 leu

Black Friday vine la Telekom cu telefoane la prețuri excelente. Operatorul spune că această campanie continuă ideea „smartphone liberare”.

Black Friday la Telekom începe pe 10 noiembrie și se termină abia pe 26 noiembrie. Asta înseamnă că acoperă toată perioada de Black Friday, cu ce-a pregătit eMAG și ce mai au în plan și alte magazine pentru ultima vineri din lună.

De Black Friday, Telekom oferă orice smartphone la prețul de 1 leu, la contractarea unui abonament de voce mobilă, prin portarea de la abonament din altă rețea în rețeaua Telekom.  Mai mult, toate abonamentele de servicii mobile Telekom beneficiază de internet nelimitat 4G.

Black Friday cu telefoane la 1 leu de la Telekom

Cu ocazia Black Friday, clienții pot opta, în limita stocului disponibil, pentru Samsung Galaxy S8 la prețul de 1 leu (redus de la 3.599 lei) sau iPhone 7 32GB la 1 leu (redus de la 3.299 lei). Prețurile de Black Friday sunt la portarea în rețeaua Telekom, împreună cu un abonament de servicii mobile Mobil 45, contractat pe o perioadă de 24 de luni, respectiv pentru Samsung Galaxy S7 32GB la prețul de 1 leu (redus de la 2.999 lei), împreună cu un abonament de servicii mobile Mobil 25, contractat pe o perioadă de 24 de luni.

De acest Black Friday poți opta și pentru pentru Huawei P10 lite la prețul de 1 leu (redus de la 1.299 lei) la portare, împreună cu un abonament de servicii mobile Mobil 17, contractat pe o perioadă de 24 de luni, precum și multe altele.

De asemenea, o gamă variată de smartphone-uri vor fi disponibile la prețul de 1 leu pentru Black Friday fără portare, împreună cu abonamentele de servicii mobile încheiate pe doi ani, cum ar fi LG K4 2017 împreună cu abonamentul Mobil 10, HTC Desire 650 cu Mobil 13 și Nokia 5 împreună cu Mobil 17.

Alte promoții Telekom pentru Black Friday

Promoția de la Telekom, în perioada campaniei  Black Friday, nu se limitează doar la reduceri de preț împreună cu contractarea unui abonament, ci permite utilizatorilor de cartele reîncarcabile să achiziționeze smartphone-uri la prețuri speciale. De acest Black Friday beneficiază de reduceri de până la 80% din prețul fără abonament, reduceri care pot ajunge până la 1.900 lei.

Mai mult, de Black Friday, clienții pot opta pentru pachetul prepaid Allview A5 Ready, la prețul de 259 lei, împreună cu o cartelă care oferă numeroase beneficii lunar, acordate pentru șase luni: minute și SMS nelimitat în rețeaua Telekom, 200 minute naționale și internaționale în rețeaua fixă, 50 SMS-uri naționale, 500MB trafic de date și, în plus, nelimitat WhatsApp Messenger și MMS, fără credit suplimentar sau opțiune activă, pe toată perioada de valabilitate a cartelei.

Articol scris de
Răzvan Băltărețu
Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși.
Comentarii
13:11 / 10.11.2017