Magazinul care promite Black Friday cu reduceri de până la 70%

Magazinul care promite Black Friday cu reduceri de până la 70%

Anunțurile despre Black Friday continuă și cel mai nou vine de la un magazin online care s-a remarcat pe piața electroIT. Promite reduceri considerabile.

Noul anunț despre Black Friday vine de la cel.ro. Magazinul promite peste 150.000 de produse cu discount, cea mai mare ofertă de până acum, și a prezentat și reducerile, dar și prețurile per categorie de produs. În caz că te întrebi când începe Black Friday la acest retailer, ei bine, ziua este 10 noiembrie. Fură startul, cum au mai făcut și alții.

Black Friday în România, cu cea mai activă zi, va fi pe 17 noiembrie, când eMAG a promis că va oferi circa două milioane de produse – cele pe care le are în stocurile sale și cele de la parteneri din Marketplace – iar în ultima vineri din noiembrie va fi ultimul val Black Friday.

În cazul campaniei de Black Friday care începe pe 10 noiembrie, magazinul susține că oferă reduceri la cele mai importante branduri, cum ar fi Samsung, iPhone, LG, Xerox, Asus, Lenovo, Remington, Philips, Timberland, Fossil etc. Ar trebui să mai știi că livrarea medie se va face în cam o săptămână, între una până la cinci zile lucrătoare. În plus, pe  10 noiembrie și 11 noiembrie produsele pot fi ridicate de la sediu conform programului de pe site.

Oferta de Black Friday pentru electroIT

Clienții au în campania asta de Black Friday reduceri la telefoane care ajung până la 1.200 de lei, la laptopuri de până la 40% și cele la televizoare ajung la circa 4.000 de lei. Mai mult, există oferte și la electrocanisce, cu reduceri de până la 70% și produsele de îngrijire personală au prețuri mai mici cu până la 70%.

Există oferte și la parfumuri și ceasuri, cu reduceri de până la 67%, iar imprimantele au prețuri mai mici cu până la 35%. Cât despre componente și periferice, ți-ai putea lua ceva de Black Friday la preț mai mic cu până la 60%.

Telefoane la un leu de la Telekom pentru Black Friday

Dacă nu te interesează oferta acestui magazin, are și Telekom campanie disponibil din 10 noiembrie și ține până pe 26 noiembrie. De Black Friday, Telekom oferă orice smartphone la prețul de 1 leu, la contractarea unui abonament de voce mobilă, prin portarea de la abonament din altă rețea în rețeaua Telekom. Mai mult, toate abonamentele de servicii mobile Telekom beneficiază de internet nelimitat 4G.

Cu ocazia Black Friday, clienții pot opta, în limita stocului disponibil, pentru Samsung Galaxy S8 la preț de 1 leu, iPhone 7 32GB la 1 leu, Huawei P10 lite sau HTC Desire 650. Contează valoarea abonamentului și ce model dorești. Sunt detaliate aici ca să știi ce poți alege și la ce abonamente te bagi.

Răzvan Băltărețu
Articol scris de
Răzvan Băltărețu
Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși.
Comentarii
Răzvan Băltărețu
14:08 / 10.11.2017