24 oct. 2017 | 13:22

Telekom lansează cea mai bună ofertă de net: cât plătești pentru 4G nelimitat

ACTUALITATE
Telekom lansează cea mai bună ofertă de net: cât plătești pentru 4G nelimitat

Telekom vine cu o nouă ofertă pe piața din România, iar dacă ești interesat de internet 4G nelimitat, te-ar putea interesa.

În cadrul campaniei #netliberare, Telekom vine cu o nouă propunere pentru cei interesați de internet pe mobil. Astfel, aceștia vor să îți ofere internet 4G nelimitat pe mobil. Poate că pare un lux, însă prețul de doar 5 euro pentru ofertă contrazice gândurile inițiale. Prețul este valabil în completarea ofertei de abonamente de internet prin fibră optică pentru acasă, care au prețuri tot de la 5 euro lunar.

Oferta de mai sus se adresează persoanelor fizice, dar există oferte similare și pentru clienții business. Astfel, poți beneficia de internet 4G nelimitat de la 5 euro, alături de mesaje și minute nelimitate. Operatorul propune o ofertă cu internet nelimitat a cărui viteză nu scade după o anumită cantitate de trafic consumat, dar care vine la pachet și cu minute și SMS-uri nelimitate. În plus, îți oferă și acces la servicii cum ar fi HBO Go, Cinemax sau Telekom Sport.

Internetul prin fibră optică pentru acasă este disponibil la prețul de 5 euro pe lună în cadrul pachetelor cu două servicii. Operatorul promite viteze de până la 1Gbps, dar și un router inclus în abonament. „Credem că a sosit momentul să ascultăm cu adevărat clienții și să le oferim ceea ce își doresc. Mizăm pe accesibilitatea, flexibilitatea și transparența acestei noi oferte, corelate cu faptul că astăzi avem cea mai bună rețea de date în urma investițiilor făcute în ultima perioadă”, spune Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial, Segment Business, Telekom Romania.

Te-ar putea interesa și că Telekom este pe locul patru în România la numere portate. Din 21 octombrie 2008 până acum, peste 4,2 milioane de numere au fost portate, conform ANCOM. Dintre acestea, peste 3,5 milioane au fost pentru telefonie mobilă, iar circa 694.000 pentru telefonie fixă. Românii care au ales un alt operator, dar şi-au păstrat numărul de telefon, au fost tot mai numeroşi an de an – de la 844.477 în 2015, la 939.663 în 2016. De la începutul anului 2017 și până la jumătatea lunii octombrie au fost portate 700.712 numere de telefon.