Aplicația care îți transformă ecranul de pe iPhone X

Aplicația care îți transformă ecranul de pe iPhone X

iPhone X a fost lansat recent, așa că putem să ne bucurăm de el fără să-l mai vedem în imagini. Nu totul e, însă, prilej de bucurie.

Apple a mers pe mâna celor de la Samsung pentru noile ecrane de pe iPhone X, astfel că telefoanele au cele mai bune ecrane create vreodată, totodată fiind primele smartphone-uri Apple cu ecrane OLED. Deși ecranul e unul deosebit de bun, asta nu înseamnă că totul e perfect.

În partea de sus există un „breton” (notch, în engleză), care a fost criticat în repetate rânduri și are tendința să îți sară în ochi și nu neapărat într-un mod pozitiv. Camera frontală și alți câțiva senzori trebuiau să rămână pe fața telefonului și, neavând o alternativă, Apple a decis să meargă pe designul actual. Dacă te deranjează modul în care ecranul ”se rupe” în partea de sus, poți scăpa de această problemă într-un mod inedit, cu ajutorul unei aplicații pentru iPhone X.

În App Store vei găsi o aplicație denumită Notcho, care îți pune la dispoziție o sumedenie de wallpaper-uri din care să-l alegi pe cel potrivit. Ce fac aceste imagini unice este că, în partea de sus, vin cu o bandă neagră care se aliniază perfect cu marginea de sus a ecranului, astfel că îți transformă ecranul într-unul rotunjit, așa cum e cazul ecranelor Infinity cu care ne-am obișnuit deja.

De asemenea, dacă nu vrei să folosești aplicația, poți să-ți creezi propriile imagini de fundal, folosind acest template. Trebuie doar să îl deschizi în Photoshop, iar apoi să adaugi imaginea preferată pentru a-ți crea un wallpaper pentru telefon. Nu durează mai mult de câteva minute, iar așa vei scăpa de bretonul enervant de pe iPhone X. Altfel, dacă vrei iPhone X, ai aici o listă cu prețuri și la cine mai e disponibil. Succes însă să-l găsești în stoc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: