Cum asculți muzică pe YouTube cu ecranul închis pe Android

Dacă ești utilizator al unui terminal cu platforma Google, ar fi bine să știi cum asculți muzică de pe YouTube cu ecranul închis pe Android.

Aplicația YouTube pentru mobil este una foarte bine pusă la punct. Cei de la Google o actualizează constant și, pe lângă realizarea de playlist-uri sau accesarea istoricului, te ajută să inițiezi sesiuni live de streaming. Dacă vrei să partajezi un clip amuzant cu prietenii, din aceeași aplicație sunt necesare doar câteva tap-uri pentru finalizarea procesului. Din păcate, YouTube nu funcționează cu ecranul închis. Nu poți să-ți asculți melodiile preferate după ce ai inițiat redarea lor prin aplicația de mobil dacă ai închis programul.

Cu un pic de răbdare și atenție, poți însă profita și de această opțiune. Astfel, în doar câteva momente, poți învăța cum asculți muzică de pe YouTube cu ecranul închis pe Android. Nu îți trebuie decât Google Chrome. În cazul în care nu-l ai deja instalat, poate fi descărcat gratuit din Google Play.

Deschide browserul și intră pe YouTube.com. Imediat vei observa că ai fost redirecționat către varianta de mobil a site-ului. Apasă pe cele trei liniuțe din dreapta sus și optează pentru Versiune Site Desktop sau Desktop Version. Imediat vei fi întrebat dacă accepți notificări de la YouTube.com. Confirmă. Caută-ți clipul dorit și inițiază redarea sa. Nu contează dacă îl vezi pe ecranul complet sau în fereastră. Ieși din program și vei vedea că redarea s-a întrerupt automat.

Printr-un swipe de sus în jos din ecranul principal al telefonului accesează centrul de notificări. Printre elemente din listă, vei vedea clipul de pe YouTube pus pe pauză. Apasă pe Play din centrul de notificări și închide-l. Asta a fost tot. Din acest moment, clipul va rula în continuare indiferent ce aplicație ai în prim plan sau dacă închis ecranul la telefon. Pentru a pune clipurile pe pauză sau pentru a le închide complet, intră din nou în Chrome sau accesează centrul de notificări.

19:17 25.10.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video