Black Friday cu diamante: Fashion Days anunță o ofertă record

Black Friday cu diamante: Fashion Days anunță o ofertă record

Black Friday va fi și la Fashion Days, magazin online controlat acum de eMAG. Oferta e imensă și vine cu câteva surprize. 

Acest Black Friday prinde Fashion Days după integrarea cu eMAG și, conform reprezentanților companiei, asta înseamnă o eficiență mai mare la livrare și o gamă mai mare de produse. eMAG va derula campania de Black Friday pe 17 noiembrie, dar Fashion Days începe un pic mai devreme: în seara zilei de 16 noiembrie. Pe scurt, ca să știi ce aștepți de la Fashion Days, va avea peste un milion de produse disponibile de Black Friday și reducerile merg până la 90%.

Cum prinzi loc în față de Black Friday

Fashion Days susține că, spre deosebire de eMAG, va avea campania pornită încă de pe 16 noiembrie. Dar va debuta în aplicația mobilă, cu o notificare când începe. Asta înseamnă că ar trebui să ai notificările activate pe telefon și să permiți să fie trimise. În prezent, înainte de Black Friday, Fashion Days susține că are 250.000 de utilizatori activi în aplicați, iar piața de fashion a crescut cu 7-10% de la an la an.

Fashion Days are de acum depozit comun cu eMAG, ca urmare a integrării, și campania de Black Friday de anul acesta e a cincea prin care a trecut. Anul trecut, a vândut de 17 milioane de lei cu 160.000 de obiecte. Și sunt 300.000 de produse toamnă-iarnă pentru femei de Black Friday 2017, cu 200.000 de produse similare pentru bărbați și circa 150.000 de obiecte pentru copii.

Pentru Black Friday, Fashion Days listează și peste 100.000 de produse de încălțăminte de sezon pentru bărbați, 150.000 pentru femei, 50.000 de rochii, 30.000 de produse de schi și 20.000 de ceasuri.

Ce prețuri vor fi de Black Friday la Fashion Days

Magazinul susține că începe de la 59 de lei la genți pentru damă, 139 de lei la ghete și pantofi pentru bărbați, 59 de lei pentru haine copii, 59 de lei la rochii, 59 de lei la botine și pantofi pentru femei, dar și 99 de lei pentru geci. Desigur, sunt orientative și foarte probabil astea vor fi primele care sunt vândute.

Prețuri speciale, încă necomunicate, vor fi cu siguranță la niște achiziții… speciale: genți Prada și Montblanc, ceasuri Carl F. Bucherer, dar și bijuterii cu diamante de la Clogau. Și da, nu lipsesc produse home & deco și cosmetice.

În ceea ce privește piața de fashion înainte de Black Friday, Fashion Days susține că a crescut cu 59% în România cu 148 milioane de lei venituri în primele 10 luni ale anului, iar România generează 63% din veniturile totale ale magazinului (mai e prezent în Ungaria și Bulgaria). Are peste 430 de branduri active și printre cele mai populare 10 se numără: Asics, Diesel, Guess, Puma sau Nike.

De Black Friday 2017 ar trebui să mai știi că cine cumpără cu un card Visa primește voucher de 50 de lei pe care îl poate folosi mai târziu. În prezent, circa 20% din oameni plătesc cu cardul la Fashion Days și 55% din venituri vin prin aplicație.

Articol scris de
Răzvan Băltărețu
Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși.
Comentarii
12:21 / 09.11.2017