Cum poți vorbi cu străini pe Facebook Messenger fără a-ți dezvălui identitatea

Cum poți vorbi cu străini pe Facebook Messenger fără a-ți dezvălui identitatea

Chatible este un bot pentru Facebook Messenger care vă permite să vorbiți cu străini, protejându-vă, în același timp, identitatea.

Încă din luna ianuarie știm că Facebook lucrează cu dezvoltatorii de roboți de chat, iar la începutul lui aprilie circulau zvonuri potrivit cărora programul s-ar putea numi „agents on Messenger”. Între timp, zvonurile s-au dovedit false, iar numele oficial este „bots on Messenger”,

Unul dintre cei mai interesanți roboți implementați este chiar Chatible. Acesta are șansa de a deveni unul dintre cei mai populari, grație faptului că le permite utilizatorilor să vorbească cu străini din toată lumea fără a-și dezvălui identitatea. Astfel, dacă simțiți nevoia să aveți o conversație cu un străin pe Facebook, nu trebuie decât să scrieți ”Chatible” în bara din căutare din Messenger și apoi să dați click pe ”New Chat”.

Desigur, nu ar trebui să vă așteptați la conversații extrem de interesante din prima, însă Chatible are un potențial mare. Se asemănă cu site-uri precum Omegle, care aveau aceeași funcție: de a conecta utilizatori anonimi din toată lumea. Desigur, este indicat să nu oferiți informații personale în conversații din Chatible, întrucât nu puteți fi siguri de intențiile celeilalte persoane.

Robotul a devenit din ce în ce mai popular în ultima perioadă, iar Zain Arno, creatorul său, a spus că Chatible este asemănător, din unele puncte de vedere, cu servicii precum ChatRoulette sau Convoy.

Zuckerberg a explicat că, grație inteligenței artificiale și limbajului natural, combinat cu ajutorul uman, oamenii vor putea vorbi cu roboții Messenger la fel cum o fac cu prietenii lor. Aceștia pot oferi răspunsuri complexe, care includ imagini, linkuri și butoane call to action.

Îi veți putea folosi pentru a face comenzi, rezervări la restaurant și nu numai. Deși Facebook Messenger nu permite plata prin cardul de credit direct în fereastra de chat, am putea să ne așteptăm la această actualizare la un moment dat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: