Black Friday: eMAG își pregătește serverele și reducerile [LIVE TEXT]

Black Friday: eMAG își pregătește serverele și reducerile [LIVE TEXT]

Black Friday 2016 începe în câteva ore și în acest articol am adunat magazinele care au oferte la electronice și la electrocasnice, adică site-urile care, de Black Friday, vor avea reduceri la televizoare, smartphone-uri, frigidere, laptopuri, tablete și altele. Vom actualiza acest articol pe măsură ce vom primi noi informații.

Black  Friday este prilejul perfect pentru a cumpăra electronice și electrocasnice, iar mai jos am strâns o listă cu site-urile care vor avea astfel de produse la reducere.

9.19 eMAG la Black Friday tocmai a devenit mai interesant. Acum o oră vă ziceam că mai sunt 7.000 de televizoare și 8.200 de smartphone-uri. În momentul actual, stocurile arată așa:

9.08 Site-ul funcționează din nou. eMAG Black Friday continuă. Oferta este disponibilă aici.

08.57 eMAG a picat iar de Black Friday.

08.42. Comenzile de diamante au ajuns la șase, iar eMAG a reușit să vândă peste șase grame de aur.

08.12 eMAG și-a revenit, după aproximativ o oră de nefuncționare

07.21 eMAG a picat și în aplicație. Ofertele sunt aici.

server-aplicatie-emag

07.18 Probleme eMAG de Black Friday sunt serioase. Tocmai am primit acest mesaj. Anterior, orice click era redirecționat către pagina afișată înainte de Black Friday 2016. Mai puteți încerca cu un refresh aici.

emag-a-cazut-server

07.13 eMAG a picat de câteva ori.

07.04 Black Friday la eMAG a început oficial. Surpriza de anul acesta constă în bijuterii cu diamante. Cel mai prețios din ofertă este disponibil aici. Aici este toată oferta  eMAG.

6.30 A început numărătoarea inversă! Black Friday ar trebui să înceapă curând, potrivit mesajului publicat pe pagina de start eMAG

black-friday-emag-2016

6.04 Adevăratul Black Friday nu a început nici la ora 5, nici la ora 6.00. Sperăm să înceapă în următoarele minute, dar nu suntem noi chiar atât de norocoși. Eh, în viață nu le poți avea pe toate. Cel mai probabil, eMAG Black Friday va debuta puțin după ora 7.00. Oferta va fi disponibilă aici.

UPDATE: Aici, la evoMAG găsiți cele mai bune oferte, dar nu sunt singurele. Și ofertele de Black Friday 2016 de la CEL.ro le găsiți aici.

UPDATE: FLANCO A DAT DRUMUL LA REDUCERI!

UPDATE:  Germanos.ro a dat drumul ofertelorde Black Friday la ora 22.00. Reducerile sunt de până la 83%, în cazul telefoanelor și 50%, în cazul televizoarelor. Puteți opta acum pentru un iPhone cu 55% reducere. Găsiți ofertele aici.

UPDATE! AICI găsiți toate REDUCERILE EMAG de Black Friday 2016. Catalogul integral!

UPDATE: CATALOGUL EMAG E AICI. 

UPDATE: Black Friday 2016 la Yellowstore.ro a început! Toate reducerile le găsiți accesând acest link. Vă recomandăm acest Canon D7200, cu o reducere mare, dar și gama de obiective.

UPDATE: itgalaxy.ro a dat startul la reduceri de Black Friday 2016. În oferta lor se află un laptop ASUS la 799 de lei, smartphone-uri Xiaomi la prețuri foarte bune.

UPDATE: evoMAG, PC Garage și CEL.ro se pregătesc să înceapă campania de Black Friday, la fel și Flanco. Între timp, merită menționat faptul că magazinul Clickshop a dat oficial drumul la reducerile de Black Friday 2016. În ofertă se regăsesc televizoare Samsung cu prețuri foarte bune. Toată oferta este aici.

UPDATE: Oferta Altex de Black Friday este și ea disponibilă. Retailerul promite cele mai mari reduceri din această campanie. Printre reducerile de Black Friday 2016 care ne-au sărit în ochi se numără un smart TV LG LED cu diagonală de 80 de centimetri și preț de numai 800 de lei. Oferta integrală este disponibilă aici.

UPDATE: Catalogul Flanco de Black Friday 2016 este disponibil. Iată care sunt produsele aflate la reducere pe Flanco.ro, începând din data de 18 noiembrie. Am selectat și câteva oferte care ne-au atras atenția și le puteți găsi aici.

Catalog Black Friday 2016 Flanco by Octavian Palade on Scribd

UPDATE: Black Friday 2016 la evoMAG vine și cu apartamente! ”Mecanismul achiziţiei unui apartament de pe site-ul evoMAG este foarte simplu: clienţii trebuie să intre în cont şi să plătească taxa de rezervare a apartamentului, în valoare de 4.999 de lei. Rezervarea se face prin intermediul unui card bancar, prin blocarea sumei din contul clientului. Ulterior, acesta trebuie să printeze dovada plăţii primită pe email şi să se prezinte la sediul dezvoltatorului”.

evoMAG va scoate la vânzare la ediţia din acest an a Black Friday şi autoturisme marca Ford, Skoda şi Seat, cu reduceri de până la 25%.

eMAG Black Friday: eMAG Black Friday 2016 începe în circa 24 de ore, iar pe Internet circulă deja câteva oferte din catalogul eMAG pentru Black Friday. Aici găsiți o parte din catalogul eMAG de Black Friday. Printre primele produse anunțate se numără un laptop HP 250 G4, dar și un scaun ergonomic de numai 99 de lei.  Puteți urmări și acest live text pentru informații despre Black Friday la eMAG,  iar oferta integrală va fi disponibilă aici

Clickshop Black Friday 2016:

Clickshop, magazinul online al celor de la Telekom, va da drumul ofertelor la ora 22.00, pe 17 noiembrie. Retailerul promite reduceri de până la 82% și utilizatorii vor putea alege telefoane, televizoare și electrocasnice mari sau mici la reducere. Oferta va fi disponibilă aici.

Black Friday 2016 la PC Garage: 

PC Garage a anunțat campania dedicată Black Friday 2016, urmând a oferi sute de produse la reducere. Weekendul reducerilor începe în noaptea dintre 17 și 18 noiembrie și continuă până la 20 noiembrie, în cadrul campaniei ”Black Weekend”. Evenimentul aduce prețuri cu până la 35% mai mici la peste 400 de produse distincte din categoriile de componente și gaming, gadgeturi, telefoane și televizoare. Mai multe informații găsiți aici, iar ofertele vor fi disponibile aici, începând cu ora 0.00.

Black Friday la CEL: 

CEL.ro a anunțat că va participa la Black Friday un nou val de reduceri. Din câte se pare, campania va porni în data de 18 noiembrie, iar oferta va fi una mult mai diversificată şi mai mare decât cea de anul trecut. Preţurile pentru categoria de laptopuri vor începe de la 699 lei, smartphone-urile – de la 199 lei, televizoare – de la 499 lei şi produse de îngrijire personală de la 9 lei. Ofertele vor deveni disponibile la ora 0.00 și le veți putea găsi aici. Mai multe detalii aflați din acest articol.

Black Friday 2016 la Orange: 

Orange le oferă celor care vizitează site-ul posibilitatea de a vota produsele pe care își doresc să le găsească în oferta specială, cu ajutorul unei animații create special pentru campanie, un păianjen. În plus, aceasta îi va ajuta să descopere miile de produse cu discount disponibile în perioada 18-27 noiembrie: accesorii reduse cu până la 100% și o gamă extinsă de telefoane. Mai multe detalii găsiți aici, iar oferta Orange va fi disponibilă aici.

Black Friday la Flanco:

Retailerul organizează reduceri între 1 și 20 noiembrie. Retailerul a dat startul promoțiilor de Black Friday atât pe site-ul flanco.ro, cât și în magazinele fizice din țară. Flanco a pregătit clienților stocuri de peste 100.000 de televizoare, 50.000 de telefoane, 100.000 de electrocasnice mici și 70.000 de electrocasnice mari. Din gama proprie, Vision, retailerul a pregătit peste 40.000 de produse, printre care: televizoare, aparate frigorifice, aragazuri, mașini de spălat, hote, mașini de tocat, calorifere, storcătoare de fructe, cafetiere, aspiratoare, blendere, prajitoare de pâine, râșnițe, fierbătoare etc. Oferta este actualizată constant și o găsiți aici, iar mai multe detalii puteți citi în acest articol.

evoMAG BlackFriday: 

Reducerile vor viza aproximativ 25.000 de unităţi şi vor cuprinde aproape toate categoriile de produse existente pe evoMAG. Spre exemplu, clienţii vor putea să achiziţioneze televizoare cu 50% mai ieftine, telefoane mobile cu un preţ redus la jumătate, şi laptopuri începând cu 799 de lei. evoMAG va scoate la vânzare la ediţia din acest an a Black Friday şi autoturisme marca Ford, Skoda şi Seat, cu reduceri de până la 25%. Oferta va fi disponibilă aici, începând cu ora 0.00.

Black Friday la Altex/Media Galaxy:

Unul dintre cei mai importanți retaileri electro-IT din România, continuă inițiativa lansată anul trecut și organizează Cel Mai Mare Black Friday Ever. Astfel, anul acesta, retailerul derulează campania de Black Friday pe parcursul a 35 de zile, în perioada 20 octombrie – 23 noiembrie. Reducerile sunt deja disponibile pe site-urile Media Galaxy / Altex, dar și în magazinele fizice.

Black Friday la YellowShop:

Cei care caută oferte și reduceri la aparatură foto și video pot arunca un ochi peste site-ul YellowStore, în special dacă sunt nikoniști.  Retailerul va avea reduceri de până la 60% la multe produse din gamă, iar reducerile încep la ora 22.00, pe 17 noiembrie. Oferta integrală va fi disponibilă aici.

F64 Black Friday:

Tot pentru pasionații de fotografie sunt și reducerile de la F64. Magazinul a avut și oferte de Black Friday Pro, iar de la ora 0.00, pe 18 noiembrie, va organiza o nouă rundă de promoții. Cei care și-au achiziționat produse înainte de noua campanie, vor primi diferența înapoi, dacă produsele se vor afla la reducere. Mai multe detalii și ferta găsiți aici.

UTOK Black Friday 2016: 

În perioada 18 – 20 noiembrie 2016, se desfășoarăă campania cu reduceri de pana la 50% la smartphones, tablete, televizoare și accesorii. Compania românească va da startul la ora 0.00, iar ofertele vor fi disponibile aici.

Oferte la CitGrup:

CitGrup promit reduceri la toate produsele exceptând accesorii și componente. Astfel, vor fi reduceri de 23%, iar retailerul oferă și garanție pe viață la toate produsele refurbished,
Vor exsita produse și cu reduceri de până la 50%. Campania se desfășoară între 18 și 20 noiembrie și va mai fi o rundă și între 25 și 27 noiembrie. Oferta va fi disponibilă aici.

Reduceri la PC Madd:

PC Madd este un alt retailer specializat în produse refurbished, iar cei care vor calculatoare sau laptopuri ieftine pot arunca un ochi peste oferta lor. Magazinul are oferte în perioada 18 – 26 noiembrie, iar discounturile sunt cuprinse între 10 și 70%. Oferta este disponibilă aici.

Vom actualiza acest articol pe măsură ce vom afla de mai multe reduceri eMAG și puteți urmări și acest live text. Aici veți găsi toate articolele noastre despre Black Friday 2016.

Octavian Palade
Articol scris de
Palade Octavian
Octavian Palade
Comentarii
Octavian Palade
06:07 / 18.11.2016